Οι συντελεστές του Ράδιο Αρβύλα βάζουν τέλος σε όσα γράφτηκαν και ειπώθηκαν για τη μη έναρξη των εκπομπών τους στον ΣΚΑΪ, κάνοντας λόγο για “πρωτόγνωρα πράγματα από πλευράς ΣΚΑΪ σε επίπεδο γεγονότων και συναλλακτικού ήθους”.

Τη λήξη της σύντομης συνεργασίας τους με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ ανακοίνωσαν οι συντελεστές της εκπομπής Ράδιο Αρβύλα, απαντώντας σε δημοσιεύματα και σε όσους αναρωτιούνταν, γιατί δεν ξεκίνησαν μέχρι σήμερα οι εκπομπές.

Μάλιστα, στην ανακοίνωση που εξέδωσαν μέσω Facebook, σημειώνουν, μεταξύ άλλων πώς όσα εισέπραξαν σε επίπεδο γεγονότων και συναλλακτικού ήθους από τον Σκαϊ κατά τη διάρκεια της σύντομης αυτής συνεργασίας, “είναι πρωτόγνωρα για εμάς στα 31 χρόνια που εργαζόμαστε στην τηλεόραση”.

Η ανακοίνωση της ομάδας του “Ράδιο Αρβύλα”:

Με ανακοίνωσή, την οποία υπογράφει η πληρεξούσια δικηγόρος της ομάδας του, Χριστίνα Παναγουλέα, απάντησε ο Αντώνης Κανάκης, στα όσα διαρρέει ο ΣΚΑΪ σχετικά με τους λόγους της αποχώρησής του από το κανάλι.

«Επειδή η υπόθεση θα οδηγηθεί από εμάς στα δικαστήρια, αντιλαμβάνεστε ότι δε μπορούμε να αναφερθούμε στις λεπτομέρειες που την αφορούν. Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι όλα όσα διαρρέει η πλευρά του ΣΚΑΪ προς τον Τύπο, όπως αυτά αποτυπώνονται στα σχετικά δημοσιεύματα, είναι ανακριβή και παραπλανητικά. Η πραγματικότητα είναι η ακριβώς αντίστροφη. Ο ΣΚΑΪ βρίσκεται εν αδίκω. Τα υπόλοιπα θα τα κρίνουν τα αρμόδια δικαστήρια» αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση η οποία προβλήθηκε στη Φωλιά των Κου Κου το πρωί της Τετάρτης.