Η λεκτική επίθεση της Ραχήλ Μακρή κατά της Μαρίας Μπεκατώρου συνεχίζεται… Έπειτα από τις πρώτες δηλώσεις της Ραχήλ Μακρή στην εκπομπή La Biri Biri, η Μαρία Μπεκατώρου δεν θέλησε να δώσει συνέχεια στα σχόλια της πολιτικού όταν βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης στο Πρωινό του ΑΝΤ1. Παρ’ όλ’ αυτά η Ραχήλ Μακρή συνέχισε με υποτιμητικά σχόλια κατά της παρουσιάστριας, αναφέροντας:
«Προφανώς της κυρίας Μπεκατώρου της λείπει λίγο φήμη γιατί δεν πάνε καλά τα νούμερα που έχει στην εκπομπή της που δεν την έχω δει ποτέ και ούτε πρόκειται και βρήκε τον τρόπο να κάνει επιθέσεις όπως τη χαρακτηρίζουν από ό,τι έχω καταλάβει γιατί εγώ δε τη γνωρίζω την κυρία.»
«Να με καλέσει σε τι; Αναδείξαμε την κυρία Μπεκατώρου σε μέγιστη προσωπικότητα της χώρας; Εδώ ο κόσμος καίγεται και έχει σοβαρά προβλήματα. Εγώ είμαι πολιτικός, η κυρία Μπεκατώρου δεν ξέρω τι είναι ακριβώς. Φυσικά το κάνει για να ακούγεται το όνομα της.»
«Δεν έχει τίποτα να προσφέρει στην ελληνική τηλεόραση. Γιατί προσφέρει κάτι; Εσείς βλέπετε να προσφέρει κάτι στην κοινωνία και στην τηλεόραση; Να επικεντρωθούμε σε σοβαρά θέματα και όχι στην κυρία που θα την κάνουμε και διάσημη» δήλωσε η Ραχήλ Μακρή η οποία θεωρεί πως με την προσωπικότητα που έχει η ίδια θα της ταίριαζε μια πολιτική εκπομπή σε ξένες χώρες…
«Δεν ξέρω αν θα ενδιέφερε κάποιο κανάλι σε αυτή τη χώρα να κάνω εγώ πολιτική εκπομπή, γιατί αυτά και η προσωπικότητα η δικιά μου είναι για ξένες χώρες.»
https://youtu.be/J4PulgykgkQ
Πηγή:zappit.gr