Ενημερωθείτε για τις τελευταίες εξελίξεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Η πρώην σύντροφος του Παντελίδη "σπάει" την σιωπή της: «Μέχρι τις 2 μιλάγαμε και κάναμε πλάκα για την επόμενη ημέρα (είχε πρεμιέρα)…»

Η Μαρία Γεωργάκακη, η γυναίκα-σταθμός στην ζωή του Παντελή Παντελίδη, έσπασε για πρώτη φορά τη σιωπή της και δυο περίπου χρόνια μετά το μοιραίο δυστύχημα που στοίχησε τη ζωή στον κοσμαγάπητο τραγουδιστή, μίλησε στο Πρώτο Θέμα και στον Παναγιώτη Σουρέλη για όλους και για όλα.
Όταν ο Παντελής Παντελίδης άρχισε να αποκτά χρήματα και μεγαλύτερη φήμη, ήρθε στο ζευγάρι η ρήξη, με τους δυο να μένουν στο τέλος καλοί φίλοι.
Η Μαρία Γεωργάκακη αποκάλυψε: «Δεν νομίζω ότι στη πραγματικότητα χωρίσαμε ποτέ, απλοί τσακωμοί ήταν. Ίσως ο Παντελής να μην με κοίταζε ούτε εγώ εκείνος, αν γνωριζόμασταν όταν είχε γίνει ο Παντελίδης. Από τη στιγμή που ο Παντελής έγινε Παντελίδης μπορούσε να είχε όποια καλλονή ήθελε. Και εννοείται ότι υπήρξαν κοπέλες που του κέντρισαν το ενδιαφέρον. Εγώ δεν είμαι καλλονή. Απλό παιδί είμαι μια όμορφη ίσως κοπέλα. Απλώς έτυχε να γνωρίσω τον Παντελή που κυκλοφορούσε με τις κάλτσες χύμα μέσα στο σπίτι και αυτό ήταν ο Παντελής».
Όπως αποκαλύπτει η Μαρία Γεωργάκακη το μοιραίο πρωινό της 18ης Φεβρουαρίου 2016 που ο Παντελής Παντελίδης έχασε τη ζωή του, θα μπορούσε να βρίσκεται στο τζιπ η ίδια. «Μέχρι τις 2 μιλάγαμε και κάναμε πλάκα για την επόμενη ημέρα (είχε πρεμιέρα). Με πήρε τηλέφωνο και μου λέει “Κατέβα να φάμε ψαράκι” Ήταν με τον Γιάννη, το παιδί που ήταν στο καμαρίνι μαζί του. Του λέω “Ποιο ψαράκι; Πήγαινε να ξεκουραστείς να κοιμηθείς. Μου είχε πει ωστόσο ότι θα μείνει στο μαγαζί γιατί στις 10 το πρωί είχε πρόβα. Τελικά μου είπε ότι θα πάει για ποτό. Τον τρόλαρα κι εγώ: “Κουρασμένος είσαι, τα ποτά σου έλειπαν” και το κλείσαμε», τόνισε χαρακτηριστικά.

Total
0
Shares
Related Posts
Read More

Θοδωρής Ιακωβίδης: “Είναι λυπηρό να ντρέπεσαι να πας στον φυσιοθεραπευτή γιατί δεν σου παίρνει λεφτά…”

Ο Θοδωρής Ιακωβίδης ήταν ο μοναδικός εκπρόσωπος της ελληνικής άρσης βαρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Η συμμετοχή του στο…