Η ζωή των προσωπικών βοηθών των celebrities είναι λίγο χειρότερη από την κόλαση. Δεν είναι όμως μόνο οι προσωπικοί βοηθοί. Κάθε υπάλληλος ή/και συνεργάτης celebrity έχει μαι παράξενη/αμήχανη ιστορία να διηγηθεί. Μια ιστορία όπου έζησε ένα μικρό βασανιστήριο στη μεταξύ τους συνεργασία. Όπως οι παρακάτω ιστορίες:
O Will.i.am βαριέται εύκολα
celebrities που βασάνισαν τους συνεργάτες τους
Ο Will.i.am, σύμφωνα με διήγηση Redditor αγνώστων στοιχείων, μοιάζει τουλάχιστον αφόρητος τύπος: «Ο ξάδελφος μου δούλεψε για τον Will.i.am. Τον ξυπνούσε συνήθως τα ξημερώματα, για να του πει κάποια «φανταστική ιδέα», την οποία, 2 βδομάδες αργότερα, θα είχε πια σκυλοβαρεθεί. Ο Will το έκανε αυτό σε κάθε του project, σε σημείο που ο ξάδελφος μου βαρέθηκε και τα παράτησε.» 

Ο Justin Bieber θέλει μεταφραστή
celebrities που βασάνισαν τους συνεργάτες τους

Όπου κι αν έχει βρεθεί, με όποιον κι αν έχει συνεργαστεί, ο Justin Bieber έχει αφήσει πίσω του ιστορίες που δείχνουν πόσο κωλόπαιδο είναι. Συνεργάτης του έχει γράψει στο Reddit: «Μια φορά, είχαμε μια συζήτηση, όπου εγώ του έλεγα κάτι κι εκείνος μου απαντούσε μέσω του σωματοφύλακά του, χωρίς να με κοιτάει. Πόσο απίστευτα μεγάλο καθικάκι ήταν.»

Η Emma Roberts δεν βλέπει μπροστά της

celebrities που βασάνισαν τους συνεργάτες τους
Η Emma Roberts έχει την φήμη της γυναίκας -psycho, που έχει φτάσει στο σημείο ακόμα και να ξυλοφορτώσει τον αγαπημένο της. Επίσης, αν κρίνουμε από τη μαρτυρία συνεργάτη της, είναι λίγο περισσότερο αντικοινωνική από τον Justin Bieber: «Στο σετ γυρισμάτων μιας ταινίας, την είχα συναντήσει ξανά.  Την ρώτησα αν ήξερε που ήταν η τουαλέτα και μου απάντησε με θυμό: «ΔΕΝ ΞΕΡΩ». Η πόρτα της τουαλέτας ήταν ακριβώς πίσω της.»

Ο Ryan Gosling είναι κακός wing-man

celebrities που βασάνισαν τους συνεργάτες τους
Υπάρχουν όμως και οι σπάνιες περιπτώσεις, εκείνων των celebrities που έχουν πιο ανθρώπινο πρόσωπο και επιδιώκουν τις φιλικές σχέσεις με τους συνεργάτες τους; «Δούλεψα ως τεχνικός, σε μια ταινία με τον Ryan Gosling. Ένα βράδυ πήγαμε σε ένα club μαζί.  Δεν φαντάζεσαι πόσο δύσκολο ήταν να προκαλέσω το ενδιαφέρον έστω μιας γυναίκας, με τον Ryan δίπλα μου!»

Το OCD στα καλύτερα του

celebrities που βασάνισαν τους συνεργάτες τους
Ο Smell Ya Later (ναι, αυτό είναι το όνομα του) είναι personal assistant σε αναγνωρίσιμα πρόσωπα και redditor. Την έχει παλέψει, δουλεύοντας με celebrity που είχε τις εξής εμμονές:
«1. Τα μόνα φυτά που επιτρέπονται στο σπίτι είναι οι κάκτοι
2. Λατρεύει να χώνει κούκλες γνωστών κινηματογραφικών χαρακτήρων μέσα σε νεροκολοκύθες.
3. Με παίρνει συχνά τηλέφωνο για να μου ζητήσει να πάω σπίτι του και να τον βοηθήσω να κουρδίσει τη φωνή του.
4. Τρώει μόνο από πιατέλες που είναι φτιαγμένες από αβαλόνη»

Η Ξανθιά που μισεί τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία

celebrities που βασάνισαν τους συνεργάτες τους
Η Redditor BitchAssist, έχει δουλέψει ως προσωπική βοηθό για μια celebrity, «ξανθιά», αγνώστων στοιχείων: «Αυτή η ξανθιά σκύλα που μας απέλυσε, μας είχε δώσει βιβλίο 80 σελίδων με οδηγίες για το πώς να τρως, πώς να φέρεσαι, πώς να αποφεύγεις τις τοξίνες και άλλα. Ανάμεσα τους είχε και συμβουλές τύπου «πώς να αποφύγεις τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία, όπως τηλεοράσεις, ξυριστικές μηχανές. Επίσης μας ζητούσε να περπατάμε ξυπόλητοι τουλάχιστον 10 λεπτά τη μέρα και να μην τρώμε. Καθόλου.»

Η «Απόλυτη Αφέντρα»

devil-wears-prada-meryl-streep-2
Ο χαρακτήρας της Meryl Streep από την ταινία «Devil Wears Prada», βασίζεται σε αληθινό πρόσωπο της μόδας. Επίσης έχει εμπνεύσει πρόσωπα της βιομηχανίας του θεάματος, ώστε να φέρονται όπως γουστάρουν. Αυτό αποδεικνύει η προσωπική βοηθός γνωστής επιχειρηματία, που έχει γράψει τα εξής: «Ήθελε να την αποκαλούμε «η Απόλυτη Αφέντρα». Μας είχε στείλει και οδηγία, που έλεγε ότι πρέπει να σταματάμε κάθε εργασία και να την χαιρετάμε με αυτόν τον χαρακτηρισμό, κάθε φορά που έμπαινε στην εταιρεία.  Αξίζει να αναφέρω ότι ήταν μια πολύ μικρή εταιρεία, όπου κάναμε αμέτρητες δουλειές και πληρωνόμασταν ελάχιστα.»

Αυτή που Φοβάται τα Μικρόβια

germaphobe-risegr
Οι άνθρωποι που έχουν μικρόβιο – φοβία είναι λίγο ανυπόφοροι. Όταν είσαι προσωπική βοηθός και ένας τέτοιος άνθρωπος είναι το celebrity αφεντικό σου, τότε υπάρχει πρόβλημα: «Ήμουν 1 από τις 5 βοηθούς ενός πασίγνωστου celebrity. Τους 6 μήνες που δούλεψα εκεί, το πολύ 3 κουβέντες να ανταλλάξαμε. Μια μέρα, είπε στη βασική βοηθό της να πει σε εμένα να της πάρω το καφέ της από τα Starbucks. Έπρεπε να της τον φέρω διπλοτυλιγμένο με πολλές χαρτοπετσέτες για να τον ακουμπήσει.»

Αυτός που έκανε τον προσωπικό του βοηθό-βαποράκι

drugs
Οι rock stars των 90`s χρειάζονται κατά καιρούς κάποια tricks για να παραμείνουν relevant. Για κάποιους, όπως ο «Χ» rocker, το trick ήταν να δοκιμάζει νέα ναρκωτικά. Φυσικά, για τις βρωμοδουλειές, όπως η παραλαβή και η παραλαβή και η παράδοση των drugs, δεν πήγαινε μόνος του, αλλά έστελνε τον βοηθό του. Ο βοηθός του «Χ» έχει πεί:
«Έτρεμα από το φόβο μου, πως μια μέρα θα νευριάσω  κανέναν έμπορο και θα βρεθώ νεκρός σε κανένα χαντάκι. Αλλά αυτό δεν ήταν το χειρότερο. Μερικές φορές, για να παίξει μαζί μου, με έντυνε με στολές. Μια φορά, με είχε ντύσει προσκοπίνα. Ναι, το έκανα.» 
Πηγή:rise.gr