Για την περιπέτεια με την υγεία του ο Πέτρος Τατσόπουλος είπε: «Έχει περάσει αρκετός καιρός από την επανεκκίνηση, που κινδύνευσα να “περάσω απέναντι”, αλλά τελευταία στιγμή “έγινε ανάκληση” και παρέμεινα εδώ. Έχω περάσει από τη ζώνη του άμεσου κινδύνου. Στην ουσία έχω μηδενίσει και έχω ξαναρχίσει. Ένα restart δηλαδή στη ζωή μου».

Στην ερώτηση αν έχει νιώσει να απειλείται η ζωή του στο παρελθόν, απάντησε: «Ναι, είχα αποταθεί για αυτό το λόγο στη διεύθυνση ηλεκτρονικού εγκλήματος. Όχι τόσο πολύ για να με προστατέψουν, αλλά για να μου πουν λίγο-πολύ ποιες είναι οι πραγματικές απειλές».

Όπως ο Πέτρος Τατσόπουλος «ξεσπάθωσε» κατά του Survivor: «Είναι μία προσβολή, μία ύβρις, με την αρχαιοελληνική της έννοια, απέναντι στους ανθρώπους που πραγματικά αγωνίζονται. Να είσαι σε συνθήκες πλήρως ελεγχόμενες και να κάνεις μία γιαλαντζί παρωδία τού τι σημαίνει να αγωνίζεσαι για να επιβιώσεις. Με διάφορες αθλοπαιδιές, με μία νοημοσύνη παλιπαιδική, διότι από όσο έχω δει κατά καιρούς δεν διακρίνονται και για τη νοημοσύνη τους οι παίκτες! Το θεωρώ προσβολή προς τους ανθρώπους που πραγματικά αγωνίζονται αυτή τη στιγμή. Όσο για τους καημένους όλους εμάς που ασχολούμαστε λόγω πανδημίας με το μοίρασμα της καρύδας στον Άγιο Δομίνικο, ε τι να πω… ίσως μας λυπάμαι δύο φορές».

Σχολιάζοντας την τηλεοπτική επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη είπε: «Συμπαθώ την Ελένη, είχα πάει και σε εκπομπές της. Καταλαβαίνω ότι είναι ένα μέρος ενός είδους τηλεόρασης που εμένα δεν με ενδιαφέρει, αλλά ενδιαφέρει πολλούς άλλους ανθρώπους. Της εύχομαι το καλύτερο. Δεν μου λείπει προσωπικά, αλλά ούτε και εγώ της έλειψα νομίζω»