Ο Πέτρος Κωστόπουλος μίλησε για όλα στο Late night για τα χρήματα που έχασε και ανέφερε το ποσό πρώτη φορά και πως ξεπέρασε την κατάθλιψη.
Ο Πέτρος είπε:  «Το πρώτο πράγμα που κόβεται από τον τύπο με την κρίση είναι η διαφήμιση. Εκείνο που έκανα εγώ τεράστια μ@λ@@@@ και λάθος, είναι ότι όταν πηγαίνει η εταιρεία να κλείσει δεν βάζεις τα λεφτά σου. Βάζεις τα λεφτά της εταιρείας και λίγα από τα δικά σου». Και πρόσθεσε: «30 εκατομμύρια μαζί με τα σπίτια. Αυτό το έγκλημα που έκανα για εμένα και τα παιδιά μου δεν πρέπει να το ξανακάνει κανείς… Εγώ ακόμη και τα λεφτά της τηλεόρασης, πήγαν όλα στην εταιρεία».

Και πρόσθεσε: «Αισθάνθηκα ότι έκανα μεγάλα λάθη. Ντροπή αισθανόμουν όταν έβλεπα τι γράφουν κάποιοι άνθρωποι. Ντροπή για αυτούς (σ.σ. τους ανθρώπους)».

Και κατέληξε λέγοντας: «Πήγαινα με τη μηχανή με 220 χωρίς κράνος μέχρι το αεροδρόμιο και ξαναγύρναγα. Δεν μου είχε περάσει από το μυαλό (να βάλω τέλος στη ζωή μου), μόνο αν μου τύχαινε. Γενικά αυτή η σκέψη στον άνθρωπο περνάει. Το πώς δεν το διαπράττεις είναι και θέμα θάρρους. Σκέφτηκα το μικρό μου το γιο και λέω κοίταξε να δεις «Εγώ τέτοιο τραύμα δεν θα αφήσω πίσω». Εμφανώς εγώ ζω για τα παιδιά μου από ένα σημείο και πέρα. Για αυτό δεν με ενδιαφέρει καθόλου και η υστοεροφημία. Μόνο τρεις άνθρωποι θέλω να έχουν καλή άποψη για εμένα όταν την κάνω μία ημέρα. Η κόρη μου, η κόρη μου και ο γιος μου. Όλοι οι άλλοι είναι γραμμένοι… Δεν είχα κανένα ψυχολόγο. Πήγα μόνος και είπα σε μία ψυχίατρο. Της είπα έχω αυτό, αυτό και αυτό άρα έχω… αυτό. Ήξερα τι είχα. Όταν είπα τι είχα μου είπε πάρε αυτά…. Κανείς δεν μπορεί να σε βοηθήσει όταν είσαι μέσα στη φωτιά. Τα έλεγα εκτός, αλλά κούρασα κόσμο. Είναι βαρετό να τα λες, έχω μετανιώσει. Μου έλεγαν όλοι οι φίλοι «εσύ δεν μασάς». Αυτό το «εσύ δεν μασάς» το έχω μισήσει».