Την Πέμπτη ή την Παρασκευή θα ανακοινωθούν οι βάσεις για την τριτοβάθμια εκπαίδευση δήλωσε η αναπληρωτής υπουργός Παιδείας Σία Αναγνωστοπούλου, ενώ διαβεβαίωσε πως το υπουργείο εργάζεται συστηματικά για να ανοίξουν κανονικά και χωρίς προβλήματα τα σχολεία.
Όπως υπογράμμισε μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ήδη τα βιβλία έχουν φθάσει στα σχολεία και δεν θα υπάρξουν φωτοτυπίες όπως άλλες χρονιές και οι πίνακες των αποσπάσεων έχουν προχωρήσει κανονικά. “Το μεγάλο στοίχημα είναι να ανοίξουν τα σχολεία χωρίς κενά” σημείωσε η αν. υπουργός. Σε ότι αφορά τις μετεγγραφές φοιτητών είπε ότι δεν θα γίνουν αλλαγές στο καθεστώς αλλά υπενθύμισε πως από πέρυσι διευρύνθηκαν τα κριτήρια, ενώ δημιούργηθηκε εξατομικεύμενο καθεστώς με ειδική επιτροπή.
Οι υποψήφιοι μπορούν να δουν τις Βάσεις 2016 μπαίνοντας στην διεύθυνση http://results.it.minedu.gov.gr και αφού πληκτρολογήσουν:
• Τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό τους.
• Τα τέσσερα αρχικά γράμματα των προσωπικών τους στοιχείων (Επώνυμο – Όνομα –Πατρώνυμο – Μητρώνυμο).
Με τον τρόπο αυτό θα μπορούν οι υποψήφιοι να δουν το τμήμα ή τη σχολή εισαγωγής τους.
Κυριακή, 16 Μαρ
Trending
- Το χυδαίο ανέκδοτο του Μπέου που προκάλεσε! – Πάγωσε ο Αργυρός
- Προκάλεσε ξανά ο Μπέος! «Φτιάξτε τον ήχο, μην σας πλακώσω στα χαστούκια»
- Survivor: Νέες ομάδες, νέοι αρχηγοί και το μεγάλο έπαθλο που έφερε αγαπημένα πρόσωπα στον Άγιο Δομίνικο
- ΣΥΡΙΖΑ: Αυτή είναι η νέα ηγετική ομάδα του Σωκράτη Φάμελλου
- Πειθαρχική έρευνα για όσους είχαν αξιολογήσει τον αστυνομικό της Βουλής και τη σύζυγό του
- Νότια Κορέα: Γιατί ο πρόεδρος κήρυξε στρατιωτικό νόμο;
- Αγγελική Ηλιάδη: «Έχω δει UFO»
- Θλίψη! Πέθανε ο Γιώργος Δασκαλάκης
- Τσίπρας: Το δημοψήφισμα δεν ήταν κωλοτούμπα, αλλά plan b
- Survivor – Φοίβη: «Ήμουν καλά πριν, τώρα νιώθω μόνη μου»
- Ειρήνη Μουρτζούκου: Στο «μικροσκόπιο» της Αστυνομίας για απάτες