Την ώρα που γίνεται ήδη πολύς λόγος για τα προνόμια των εμβολιασμένων και τις αλλαγές στους χώρους εστίασης και στα ταξίδια με πλοίο, ο Νίκος Χαρδαλιάς προανήγγειλε περαιτέρω περιορισμούς και «δυσκολίες» για τους ανεμβολίαστους.

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας ξεκαθάρισε ότι δεν θα ληφθούν ξανά οριζόντια περιοριστικά μέτρα, ούτε θα υπάρξει γενικό lockdown. Αντίθετα, αν χρειαστεί, θα εφαρμόζονται lockdown «τοπικού ή σημειακού χαρακτήρα» μόνο για τους ανεμβολίαστους και δεν θα συνοδεύονται από οικονομικά μέτρα στήριξης.

ΣΩΣΤΑ διαβάσατε, αυτα τα έλεγε ο Νίκος Χαρδαλιάς πριν 17ημέρες! Δυστυχώς αυτη κωλοτούμπα (με το ξεκίνημα να γίνεται με τοπικό lockdown στη Μύκονο) βάζει στην ίδια μοίρα τους εμβολιασμένους με τους ανεμβολίαστους, τους υπεύθυνους με τους ανεύθυνους.

Επίσης το ίδιο είπε και ο Άδωνις Γεωργιάδης πριν δύο μέρες.

Ευχόμαστε η κυβέρνηση, αντι να κάνει τοπικά lockdown να αναπροσαρμόσει τους κανόνες των lockdown γιατί αν χαθεί αυτό το καλοκαίρι το χειμώνα θα είναι δύσκολα… Επίσης ευχόμαστε οι εμβολιασμένοι να μην πληρώνουν τα ”σπασπένα” των ανεύθυνων και όσων διοργανώνουν παράνομα πάρτι σε βίλλες.