Ενημερωθείτε για τις τελευταίες εξελίξεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

«Ομορφιές» στο Ωραιόκαστρο: Έκαναν παρέλαση ακροδεξιοί «πατριώτες» με νεοελληνική μαγκιά καφενείου! (vid)

Μέλη της ακροδεξιάς οργάνωσης «Πατριωτική Ενωση Ελλήνων Πολιτών» παρέλασαν στο τέλος της μαθητικής παρέλασης στο Ωραιόκαστρο.
Ενώ ακούστηκε ο εθνικός ύμνος που σηματοδοτεί τη λήξη της, μέλη της κίνησης εισέβαλαν στο οδόστρωμα και παρέλασαν τραγουδώντας το «Μακεδονία Ξακουστή».
Για πολλούς, ερωτήματα προκύπτουν σχετικά με την ανοχή του δημάρχου Ωραιοκάστρου Αστέριου Γαβότση και της αστυνομίας στο συμβάν αυτό, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, γνώριζαν την πρόθεση των ακροδεξιών να εισβάλουν στην παρέλαση.
Υπενθυμίζεται ότι η «Πατριωτική Ένωση» ανακοίνωσε την ίδρυσή της στις 9 Οκτωβρίου, δύο ημέρες μετά τη συγκέντρωση ακροδεξιών στο δημαρχείο του Ωραιοκάστρου ενάντια στην ένταξη των προσφυγόπουλων στα σχολεία και γενικότερα στην περιοχή. Ήταν οι ίδιοι που δεν δίστασαν να εισβάλουν την επομένη της συγκέντρωσης στην αυλή του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ωραιοκάστρου και να κάνουν έπαρση της ελληνικής σημαίας.
Μεταξύ των μελών της «Πατριωτικής Ένωσης» είναι και ο γνωστός για τις ξενοφοβικές του απόψεις Θ. Ματσουκατίδης, που πρωταγωνίστησε στις αντιδράσεις εναντίον των προσφυγόπουλων και στην επίθεση κατά της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ.

Total
0
Shares
Related Posts
Read More

Οδό «Μίκη Θεοδωράκη» και τοποθέτηση προτομής του σε κεντρικό σημείο αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας

Με ψήφισμα του το Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας τιμά τον σπουδαίο Έλληνα, Μίκη Θεοδωράκη και αποφάσισε τη μετονομασία…