Ολοκληρώθηκε, μετά από τέσσερις ολόκληρες ώρες, η κατάθεση του Κώστα Ζέμπερη, του πατέρα της 32χρονης εφοριακού, Δώρας Ζέμπερη, που δολοφονήθηκε στο Β΄ νεκροταφείο Αθηνών.
Ο πατέρας δεν προέβη σε δηλώσεις κατά την αποχώρησή του, αλλά αντιθέτως στις κάμερες μίλησε ο δικηγόρος του, ο οποίος φάνηκε να εκπλήσσεται όταν οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν γιατί συνόδευε τον πελάτη του για μια απλή κατάθεση, καθώς δεν είναι κατηγορούμενος.
Σύμφωνα με πληροφορίες δημοσιογράφων, η ΕΛ.ΑΣ. ζήτησε να εξετάσει το ταξί του πατέρα, κάτι που δεν επιβεβαίωσε ο δικηγόρος του κ. Ζέμπερη.

Ο πατέρας είχε δηλώσει πως πέρασε τυχαία με το ταξί του έξω από το Β΄ νεκροταφείο την ώρα του φόνου και επιβίβασε έναν πελάτη, περίπου 30 ετών, ο οποίος φαινόταν αναστατωμένος.
Μάλιστα, λίγο πριν περάσει την πόρτα του ανακριτή μίλησε τηλεφωνικά στο “Πρώτο Θέμα”, όπου και αποκάλυψε ότι δεν είχε μιλήσει με την κόρη του εδώ και τέσσερις μήνες.
Ακούστε τι είπε:

Παράλληλα, οι συγγενείς της άτυχης γυναίκας κατηγορούν τον πατέρα για τη συμπεριφορά του προς την κόρη του.
Η αστυνομία έχει στρέψει τις έρευνες της στο στενό και φιλικό περιβάλλον της 32χρονης. Μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί κάποιο ενοχοποιητικό στοιχείο.