23 Shares

Το μέγεθος της εμπάθειας και της ιδεοληψίας των Συριζαίων δεν είχε προηγούμενο στην ιστορία της μεταπολίτευσης. μια ευρωπαϊκή χώρα, στον 21ο αιώνα…Επειδή δεν ήθελαν να δώσουν την ευκαιρία στον Ομιλο Λάτση να προχωρήσει την επένδυση του Ελληνικού έφτασαν στο σημείο να ανακαλύψουν τροπικό δάσος και να χαρακτηρίσουν τα παλαιά αεροπλάνα της ΟΑ “Νεότερα Μνημεία”. Με κάτι τέτοια έβρισκαν προσκόμματα για να μην εκδώσουν τις σχετικές ΚΥΑ.

Γράφει ο Πέτρος Λάζος στο Capital.gr

Σε μία εξαιρετικά σημαντική συνεδρίαση για την συνέχεια της (καταταλαιπωρημένης) επένδυσης στο Ελληνικό, το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο (ΚΑΣ), αποφάσισε να άρει μια σειρά από εμπόδια για την ολοκλήρωσή του. Με κυριότερο την απάλειψη ελέγχου από τις αρχαιολογικές υπηρεσίες, κάθε μελέτης στην πορεία της επένδυσης. Αυτή η απεμπλοκή του έργου από την γραφειοκρατία, αποτελεί οπωσδήποτε μια σημαντικότατη στιγμή στην πορεία υλοποίησης του έργου και σ’ εκείνην της χώρας προς την ανάκαμψη.

Παρ’ όλα αυτά, το εντυπωσιακότερο της υπόθεσης δεν είναι αυτή η απόφαση του ΚΑΣ, αλλά η ανάγκη να συνεδριάσει το Κεντρικό Συμβούλιο Νεότερων Μνημείων αμέσως μετά το ΚΑΣ, για ν’ αποχαρακτηρίσει τα αεροπλάνα της (παλιάς) Ολυμπιακής Αεροπορίας! Τα οποία είχαν παραμείνει στο πρώην αεροδρόμιο και είχαν χαρακτηριστεί σε προηγούμενο χρόνο σαν “Νεότερα Μνημεία”!

Όπως το διαβάζετε! Τα παλιά αεροπλάνα, είχαν χαρακτηριστεί “Νεότερα Μνημεία” της χώρας! Σαν να λέμε ότι το παλιό αυτοκίνητο του… παππού σας, το οποίο ήταν παρκαρισμένο/παρατημένο στο διπλανό χωράφι, είχε χαρακτηριστεί από… κάποιον “Νεότερο Μνημείο” της οικογένειας και για να μετακινηθεί στον… παλιατζή, χρειάστηκε να γίνει… δημοτικό συμβούλιο!

Ειλικρινά δυσκολεύομαι να θυμηθώ γελοιωδέστερη στιγμή του Ελληνικό κράτους…

Η συνεργάτριά μας Ιόλη Πιερίδη σημείωνε σε προηγούμενη ανάρτησή της>

Ζούμε σ’ ένα απέραντο και απεριόριστο χάος! Κανονικό τρελάδικο! Όχι τρελοκομείο! Τα τρελοκομεία είναι οργανωμένες νοσηλευτικές μονάδες με κάποια αρχή, μέση και τέλος! Η Ελλάδα έχει μεταβληθεί σ’ ένα τεράστιο, εγκαταλελειμμένο στην τύχη του τρελάδικο, όπου ο καθένας κάνει ότι τον βολεύει, γράφοντας όλους τους υπόλοιπους και την χώρα ολάκερη, εκεί που δεν πιάνει μελάνι…
Δεν πρόλαβε να σβήσει ο απόηχος της πρώτης αίτησης ακύρωσης που κατατέθηκε στο Συμβούλιο της Επικρατείας από 507 κατοίκους κ.λπ. κατά του Προεδρικού Διατάγματος για την επένδυση στο Ελληνικό Αττικής και σήμερα κατατέθηκε δεύτερη αίτηση από πεπετζίδικες οικολογικές οργανώσεις, οι οποίες αφορούν το δασικό τμήμα της όλης έκτασης.

Σύμφωνα με πληροφορίες της τελευταίας στιγμής μια άγρια τίγρης που πετάχθηκε από την τροπική βλάστηση του Δάσους του Ελληνικού κατασπάραξε μια φιλήσυχη οικογένεια δημοσίων υπαλλήλων η οποία κατοικούσε στην περιοχή της Ευρυάλης Γλυφάδας.

Την ώρα που η 50χρονη μητέρα και η 18 κόρη έβγαιναν από το γνωστό Ζαχαροπλαστείο Κατσαρός στη Γλυφάδα το οποίο βρίσκεται επί της Ελ. Βενιζέλου, η φιλελεύθερη τίγρης που καιροφυλακτούσε, με ένα τίναγμα τους έκλεισε το δρόμο και με ένα δεύτερο άρπαξε πρώτα τη μητέρα και στην συνέχεια την κόρη και τις κατασπάραξε.

Λίγα λεπτά αργότερα ο πατέρας που ήταν απασχολημένος με την νόστιμη πωλήτρια του Ζαχαροπλαστείου βγήκε έξω και επιχείρησε να κατευθυνθεί προς το αυτοκίνητό του.

Η δαιμονισμένη τίγρης του Ελληνικού που μπορεί να ήταν και μετεμψύχωση της πρώτης αεροσυνοδού της ΟΑ του Ωνάση πετάχθηκε από πίσω του και τον άρπαξε από τον σβέρκο. Σε δευτερόλεπτα είχε κατασπαράξει και τον μουρντάρη μπαμπά ο οποίος ήταν υπάλληλος του υπ. Μεταφορών. Η μαμά δούλευε στο υπ. Οικονομικών. Η κόρη τούς δούλευε και τους δύο.

Πηγή: kourdistoportocali.com, capital.gr