Ο Τζορτζ Κλούνεϊ είναι ο καλύτερος φίλος του κόσμου. Ολοι θα θέλαμε να το είχαμε κολλητό μας. Οχι επειδή είναι διάσημος και πλούσιος αλλά επειδή είναι πολύ γαλαντόμος και γενναιόδωρος με τους φίλους του.
Ο σύζυγος της Σίντι Κρόφορντ και κολλητός φίλος του Κλούνεϊ, Ράντι Γκέρμπερ εξομολογήθηκε ένα περιστατικό όπου ο Κλούνεϊ μάζεψε τους φίλους του για φαγητό, επιφυλάσσοντας μια απίστευτη έκπληξη!
«Είναι μια παρέα που τη λέμε “Τα αγόρια”». Μια μέρα, ο Τζορτζ τηλεφώνησε σ’ εμένα και στα “αγόρια” κι είπε “Σημειώστε στην ατζέντα σας, 27 Σεπτεμβρίου 2013. Θα έρθετε όλοι σπίτι μου για φαγητό”».
Όταν οι 14 φίλοι έφτασαν στο στίτι του Κλούνεϊ βρήκαν πάνω στην καρέκλα τους από ένα δερμάτινο σακίδιο. Μέσα σε αυτό υπήρχαν συνολικά 14 εκ. δολάρια, ένα για τον καθένα.

Reuters
Reuters

«Ακούστε, παιδιά» είπε ο Τζορτζ «θέλω να ξέρετε πόσο σημαντικοί ήσασταν για μένα και πόσο μετράτε στη ζωή μου». «Ήρθα στο Λος Άντζελες, κοιμήθηκα στον καναπέ σας. Είμαι τόσο τυχερός στη ζωή μου να έχω όλους εσάς και δεν θα ήμουν εδώ που είμαι σήμερα χωρίς όλους εσάς. Άρα, έχει σημασία, πραγματικά, για μένα ν’ ανταποδώσω, όσο είμαστε ακόμα μαζί. Κατά συνέπεια, θέλω ν’ ανοίξετε τα σακίδιά σας».

Splash
Splash

Οπως εξηγεί ο Γκέρμπερ όλοι έπαθαν σοκ. «Ξέρω ότι είχαμε κάποιες δυσκολίες, κάποιοι από σας έχουν ακόμα. Δεν χρειάζεται ν’ ανησυχείτε για τα παιδιά σας, δεν χρειάζεται ν’ ανησυχείτε, πώς να το πω, για το σχολείο, δεν χρειάζεται ν’ ανησυχείτε για τις πληρωμές στο υποθηκοφυλακείο» πρόσθεσε ο Τζορτζ.
Οταν ο Γκέμπερ τράβηξε στην άκρη τον Τζορτζ και του είπε πως δεν μπορεί να δεχθεί τέτοιο δώρο, εκείνος τον υποχρέωσε να το πάρει λέγοντας:
«Θα κάνω μια ανακοίνωση. Αν ο Ράντι δεν πάρει το ένα εκατομμύριο, δεν θα το πάρει κανείς».
Τότε ο Γκέρμπερ αναγκάστηκε να δεχτεί το δώρο, και έδωσε όλο το ποσό σε φιλανθρωπικά ιδρύματα.

Reuters
Reuters

Πηγή: Με πληροφορίες από ΑΠΕ