Follow

Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use
Buy Now

UPDATE: Ο «Αγάπη Μόνο» κόπηκε από ψυχίατρο στην ΕΛΑΣ. αλλά τον πήραν για σεναριοφύλακα

Στη Συνοριακή Φρουρά της Χίου εισήχθη με 3.100 μόρια, ο Τάσος Ποτσέπης, γνωστός και ως «Αγάπη Μόνο» από τις τηλεοπτικές του εμφανίσεις.

Ο Ποτσέπης φωτογραφήθηκε με τη στολή του, ανακοινώνοντας τα νέα μέσα από τους λογαριασμούς του στα κοινωνικά δίκτυα.

Να σημειωθεί πως πέρυσι ο ψυχίατρος έκοψε από την Αστυνομία τον «αγάπη μόνο» που είχε κάνει τα χαρτιά του για ειδικός φρουρός στο σώμα της ΕΛΑΣ.

Advertisement

Ο Τάσος Ποτσέπης μπορεί να κρίθηκε από την υγειονομική Επιτροπή της ΕΛΑΣ ακατάλληλος για να ενταχθεί στο σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας ως Ειδικός Φρουρός αφού κόπηκε στην ψυχοτεχνικά τεστ ωστόσο φέτος φαίνεται πως κρίθηκε κατάλληλος και πλέον θα βρίσκεται στη Χίο.

Ανασκευή

Σύμφωνα με το ellinika hoaxes o Αναστασιος Ποτσέπης βρίσκεται στον πίνακα με τους υποψήφιους που πληρούν τις τυπικές προϋποθέσεις και έχουν περάσει στην επόμενη φάση του διαγωνισμού. Ο κ. Ποτσέπης ΔΕΝ έχει προσληφθεί αλλά θα κληθεί να πάρει μέρος στις ψυχοτεχνικές και αθλητικές δοκιμασίες. Η στολή η οποία φορά ο κ. Ποτσέπης στην ανάρτησή του δεν έχει σχέση με καμία από τις στολές της ΕΛΑΣ.

Add a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use
Advertisement