Στο σκάνδαλο με την πώληση στρατιωτικού υλικού επανέρχεται η Νέα Δημοκρατία με αφορμή και νέο δημοσίευμα σήμερα ότι, σφαίρες που κατασκευάστηκαν από την εταιρία του μεσάζοντα Βασίλη Παπαδόπουλου χρησιμοποιήθηκαν από τον ISIS, και καλεί τον Πάνο Καμμένο να δώσει εξηγήσεις και να μην υπεκφύγει.
Η αξιωματική αντιπολίτευση υπογραμμίζει ότι το ερώτημα είναι ευθύ και αμείλικτο για τον κ. Καμμένο και είναι εάν γνώριζε ότι «ο εκλεκτός του μεσάζοντας διοχέτευε με πολεμικό υλικό τους τρομοκράτες του ISIS».
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΔ:
«Σύμφωνα με ένα ακόμη δημοσίευμα στον Τύπο που ευλόγως διερευνά το σκάνδαλο Τσίπρα – Καμμένου, σφαίρες που κατασκευάστηκαν από την εταιρεία του λαθρέμπορου Βασίλη Παπαδόπουλου εντοπίστηκαν στη Ράκα και χρησιμοποιήθηκαν από τον ISIS.
Το ερώτημα είναι πλέον ευθύ και αμείλικτο στον κ. Καμμένο: Γνώριζε ότι ο εκλεκτός του μεσάζοντας διοχέτευε με πολεμικό υλικό τους τρομοκράτες του ISIS;».

Στα πεδία των μαχών στη Ράκα
Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας “Παραπολιτικά”, σφαίρες από το εργοστάσιο του Βασίλη Παπαδόπουλου εντοπίστηκαν το 2014 στη Ράκα της Συρίας να τις χρησιµοποιούν οι δυνάµεις του ISIS.