Στην συνέντευξη της στον Αντώνη Σρόιτερ και στην εκπομπή Αυτοψία, η Μίνα Αρναούτη μίλησε για το μοιραίο βράδυ και περιέγραψε πως βρέθηκαν σε εκείνο το σπίτι ή «λέσχη» να παίζουν χαρτιά, αλλά και για το αλκοόλ…

Πώς βρέθηκαν στην «λέσχη»

Εκείνη την ημέρα ο Παντελής έκανε πρόβα στο νυχτερινό κέντρο που θα εμφανιζόταν και στείλαμε κάποια μηνύματα με τη Φρόσω και είπε ότι θα περάσει από εκεί που είχαμε πάει με τη Φρόσω να πιούμε ένα κρασί. Ήρθε εκεί, καθίσαμε, παρέα με ένα φίλο του και αργότερα αποχώρησε ο φίλος του και πήγαμε εγώ ο Παντελής και η Φρόσω και πήγαμε σε ένα άλλο μαγαζί στη Γλυφάδα και μετά συνεχίσαμε να πάμε στο σπίτι. Εμένα ο Παντελής, όταν μου είπε αν θέλεις να πάμε εκεί, μου είπε θα πάμε σε ένα σπίτι που είναι ο φίλος μου ο τάδε να κάτσουμε να παίξουμε λίγο πόκερ να γελάσουμε.
Εγώ δεν φαντάστηκα ότι μπορεί αυτό να μην είναι σπίτι και να είναι σπίτι – λέσχη ή οτιδήποτε, ό,τι θα φανταζόταν κάθε άνθρωπος, ότι θα πάμε σε ένα σπίτι που θα υπάρχει ένα φιλικό κλίμα. Όχι ότι δεν ήταν φιλικό το κλίμα εκεί, αλλά εγώ φαντάστηκα ότι κι εγώ θα μπορέσω να παίξω χαρτιά να γελάσω. Εντάξει σε αυτό το τραπέζι ίσως να μην μπορούσα να παίζω και ίσως ήταν και λίγο βαρετό για εμένα από ένα σημείο και μετά το να βρίσκομαι εκεί. Ήταν πολλά τα χρήματα που έπαιζαν και ήταν και πιο επαγγελματικό. Παρ’ ολ’ αυτά ήταν φίλοι. Ο Παντελής τους γνώριζε όλους. Εγώ δεν ήξερα κανέναν εκεί. Έκαναν πλάκα, φαινόταν να γνωρίζονται, να έχουν ιστορίες να διηγούνται.

Τα χρήματα από το παιχνίδι

Εγώ δεν είδα ποτέ χρήματα να φεύγουν από τα χέρια του Παντελή. Όπως επίσης, όταν κάποια στιγμή βγήκα από το νοσοκομείο, είχα πάει να πιω έναν καφέ και με είδε κάποιος από τη λέσχη τον οποίον δεν τον αναγνώριζα εγώ, καθώς τον είχα δει μια φορά στη ζωή μου και με αναγνώρισε εκείνος και μου είπε ότι δεν είχαν ποτέ σκοπό να πάρουν χρήματα ποτέ από τον Παντελή. Δηλαδή απλά έκαναν πλάκα. Παίζανε για πλάκα. Δεν υπήρχε κάποιος σκοπός από εκεί.

Οι φωτογραφίες

Εγώ πιστεύω ότι επειδή ο Παντελής ήταν αγαπητός και πολύ γνωστός, ότι κάποιοι από το σπίτι θέλησαν να τραβήξουν φωτογραφίες, ώστε να δείξουν στους φίλους τους ότι ήταν και ο Παντελής εκεί. Δεν είδα ποτέ κάποιον.

Το αλκοόλ

Μεταφερόμασταν δεν μπορούσαμε να παρακολουθούμε και συνέχεια ένα παιχνίδι πόκερ που δεν συμμετείχαμε. Δεν καθόμουν όλη την ώρα με τον Παντελή. Ποιος παρακολουθεί κάποιον όταν βγαίνει έξω πόσο πίνει; Σε καμία περίπτωση δεν είχα την αίσθηση ότι ήταν ένας άνθρωπος που δεν μπορούσε να οδηγήσει. Δεν έβλεπα ένα μεθυσμένο άνθρωπο. Είχα πιει κι εγώ. Βέβαια όχι πάρα πολύ, αλλά είχα πιει. Σε σημείο δηλαδή να μην έχω κι εγώ τη δυνατότητα να ξεχωρίσω πολύ δυνατά πράγματα. Αλλά θεωρώ ότι δεν έφταιγε τόσο πολύ το αλκοόλ, τουλάχιστον αυτή την αίσθηση είχα πριν φύγω από το σπίτι.
Φύγαμε γύρω στις 8. Ο Παντελής είχε όρεξη να κάτσει, καθώς μέχρι πριν φύγουμε έλεγε ανέκδοτα, έκανε χαβαλέ, έλεγε ότι θα πάμε στην πρεμιέρα, πείραζε τους άλλους, έλεγε τα λεφτά που έχασε να τα πετάξουμε λουλούδια, δεν ήταν άνθρωπος που φαινόταν ότι δεν μπορεί να οδηγήσει. Εκείνος σηκώθηκε και φύγαμε από το τραπέζι.
Ο Παντελής δεν έδειχνε μεθυσμένος. Αν έδειχνε μεθυσμένος εγώ θα ήμουν η πρώτη που θα έπαιρνα ταξί, καθώς έχω από το παρελθόν μια άσχημη εμπειρία και φοβάμαι πάρα πολύ να μπαίνω σε αμάξια που οδηγούν μεθυσμένοι. Είχα ένα ατύχημα και είχα πάντα το φόβο μέσα μου. Τώρα βέβαια τον έχω σε τεράστιο βαθμό.
https://youtu.be/gOdYFkCe0B4