«Το γυαλί αν ραγίσει δεν ξανακολλάει», σύμφωνα με τη λαϊκή ρήση και στην περίπτωση του πρώην χρυσαυγίτη βουλευτή Εύβοιας, Νίκου Μίχου η παροιμία ταιριάζει «γάντι».
Ο ανεξάρτητος, πλέον, βουλευτής προέβη σε νέες καταγγελίες εναντίον των πρώην συναγωνιστών του, καθώς ούτε λίγο ούτε πολύ, δήλωσε πως εντός του κόμματος υπάρχουν άνθρωποι που νομιμοποιούν παράνομα αλλοδαπούς επί πληρωμή, χορηγώντας τους τα απαραίτητα έγγραφα για να πάρουν την ελληνική υπηκοότητα.
Υπενθυμίζεται ότι ο Μίχος, αποχώρησε από τη ναζιστική οργάνωση πριν από λίγους μήνες, κατακεραυνώνοντας την ηγεσία της οργάνωσης και συγκεκριμένα τον Νίκο Μιχαλολιάκο, κατηγορώντας τον ευθέως για «αλλαγή στη φυσιογνωμία του κόμματος».
https://youtu.be/Gn4HtwCFJ8Q
Στη συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΡΤ, ο υπόδικος βουλευτής, υποστήριξε πως διαθέτει και τις απαραίτητες αποδείξεις για τα λεγόμενά του, χωρίς όμως να τις παρουσιάσει στον τηλεοπτικό αέρα παρά την επιμονή των δημοσιογράφων.
Τέλος, να σημειωθεί πως η ναζιστική οργάνωση διανύει μία ταραγμένη περίοδο καθώς από τη μία έχουν σημειωθεί αρκετές αποχωρήσεις επιφανών στελεχών της, ενώ από την άλλη οι καταθέσεις των προστατευόμενων μαρτύρων στην εν εξελίξει δίκη της οργάνωσης, δεν αφήνουν κανένα περιθώριο παρερμηνείας σχετικά με τη δολοφονική κι εγκληματική δράση της ηγεσίας αλλά και των μελών της.