Μέρα διαρκών εξελίξεων και ανατροπών στα δεδομένα που ισχύουν για το Mega φέρνει η νεότερη ενημέρωση του Νίκου Πεφάνη στους εργαζομένους, σύμφωνα με την οποία οι μέτοχοι του καναλιού είναι έτοιμοι να βάλουν έως αύριο 17,5 εκατ. ευρώ, ώστε να μην τραβήξουν το «σωληνάκι» οι τράπεζες.
Τα λόγια του κ. Πεφάνη είναι μάλιστα καταγεγραμμένα από τους εργαζομένους σε βίντεο, το οποίο τραβούσαν με κάμερα και με τα κινητά τους τηλέφωνα. 
Ο εκτελών χρέη διευθύνοντος συμβούλου είπε στους εργαζομένους, μιλώντας εκ μέρους των μετόχων, ότι πλέον η μπάλα βρίσκεται στα πόδια των τραπεζών, οι οποίες και θα αποφασίσουν αν θα αποδεχθούν την πρόταση των μετόχων και σύμφωνα με τον ίδιο, δύσκολα θα την αρνηθούν.
Έτσι, σύμφωνα με την ενημέρωση, οι δύο παλιοί μέτοχοι του Mega, Γιώργος Μπόμπολας (7,5 εκατ. ευρώ) και Σταύρος Ψυχάρης (5 εκατ. ευρώ), βάζουν το μερίδιό τους που είναι συνολικά 12,5 εκατ. ευρώ και ένας νέος, ο Θεοχάρης Φιλιππόπουλος, θα προσθέσει 5 εκατ. ευρώ. Μάλιστα, ο κ. Ψυχάρης επιβεβαίωσε την είδηση αυτή μιλώντας σε στενούς του συνεργάτες.
Ο κ. Πεφάνης ενημέρωσε επίσης ότι έως αύριο το πρωί, θα απαντήσει η πλευρά Βαρδινογιάννη διά εκπροσώπου της εάν θα συμμετάσχει και εκείνη στην ΑΜΚ, συμμετέχοντας με το μερίδιό της που είναι άλλα 5 εκατ. ευρώ, ώστε να φτάσει συνολικά τα 22,5 εκατ. ευρώ. Πάντως, μέχρι σήμερα η πλευρά Βαρδινογιάννη έχει διακυρήξει με πολλούς τρόπους ότι εφόσον οι άλλοι μέτοχοι βάλουν τα χρήματα θα συμμετάσχει  και αυτή στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Επαναλαμβάνουμε αυτό που γράψαμε νωρίτερα σε προηγούμενο κείμενο ότι το σημείο τριβής ανάμεσα σε Βαρδινογιάννη-Μπόμπολα είναι οι απαιτήσεις της εταιρείας παραγωγών «Άνωση» του δεύτερου στο MEGA.
Πηγή:koolnews.gr