Αποχώρησε λίγο πριν μπει στην τελική δεκάδα. Η Ασημίνα Ουστάλλι μετά το MasterChef 3 βρέθηκε Στη φωλιά των Κου Κου και μίλησε με την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη. Ο Πάνος Τόγιας και η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη βρέθηκαν στο επίκεντρο της κουβέντας. Ποια είναι η πραγματική τους σχέση και ποια είναι η αλήθεια;

«Η αλήθεια είναι ότι με τον Πάνο είμαστε μόνο φίλοι. Δεν είχαμε τίποτα ποτέ και δεν θα έχουμε γιατί είμαστε πολύ διαφορετικοί άνθρωποι. Απλά όταν είχαν μπει οι παλιοί παίκτες μέσα, μάς είπαν ότι έξω φαινόμαστε σαν ζευγάρι και κάναμε πλάκα. Στον Πάνο έχω πει ότι αν ήσουν 30 χρονών… Δεν μπήκα στο παιχνίδι με το σκεπτικό να βρω κάποιον.

Η Σπυριδούλα είναι ένα ιδιαίτερο με παιδί με ιδιαίτερη προσωπικότητα. Δεν είναι κακός άνθρωπος όπως φαίνεται πολλές φορές. Έχει πει κάποια πράγματα για μένα που κι εγώ τώρα τα είδα έξω, δεν τα είχα δει. Με τη Σπυριδούλα μιλάγαμε στην αρχή σε λογικά πλαίσια, αλλά δεν είχαμε τσακωθεί ποτέ. Και βγήκα και είδα κάτι βιντεάκια που με έκραζε λίγο. Εντάξει, για να τα έχει πει όλα αυτά, μάλλον η άποψή της είναι και τη σέβομαι απόλυτα. Στο σπίτι δεν με έχει ενοχλήσει, ούτε την έχω ακούσει να λέει κάτι άσχημο και προσβλητικό για μένα», κατέληξε η Ασημίνα Ουστάλλι.

https://youtu.be/4cQchms8P54