Η σπουδαία κίνηση του Βαγγέλη Μαρινάκη να καλύψει το σύνολο του ποσού που απαιτείται για να ξεκινήσει η αποκατάσταση της Μυρτούς, σε ειδικό κέντρο του εξωτερικού, έγινε γνωστή από τον φίλο της οικογένειάς της, Ανδρέα Χριστοδούλου. Χωρίς τη συγκατάθεση και τη γνώση του ισχυρού άνδρα του Ολυμπιακού.

Ηταν μια πρωτοβουλία των ανθρώπων της Μυρτούς, που θέλησαν με την κοινοποίηση της ενέργειας του κ. Μαρινάκη να τον ευχαριστήσουν, αλλά και να κινητοποιήσουν κι άλλους, όσους έχουν τη δυνατότητα, να συνεισφέρουν κοινωνικά και ανθρωπιστικά. Οχι μόνο στη Μυρτώ, αλλά σε όλα τα παιδιά, όλους τους ανθρώπους, όλες τις κοινωνικές ομάδες που έχουν ανάγκη βοήθειας.

Ωστόσο, ειδικά στην περίπτωση της Μυρτούς, είναι δεδομένο ότι, τόσο ο Ολυμπιακός όσο και ο ίδιος ο Βαγγέλης Μαρινάκης, θα σταθούν στο πλευρό της. Κάτι που παραδέχθηκε και ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού, με ανάρτηση που έκανε μέσω των προσωπικών του λογαριασμών στα social media.

«Είμαστε όλοι στο πλευρό σου, σε ό,τι χρειαστείς προκειμένου να βγεις νικήτρια στον μεγάλο αγώνα που δίνεις. Θα είμαστε κοντά σου για όσο χρειαστεί. Είσαι μία μαχήτρια της ζωής!», ανέφερε ο κ. Μαρινάκης στο μήνυμά του για τον αγώνα που δίνει η Μυρτώ.