Στο δεύτερο μέρος της συνέντευξής του στην Αγγελική Νικολούλη και την εκπομπή «Φως στο Τούνελ» ο Μάνος Δασκαλάκης μίλησε για ηχητικό μήνυμα που έχει στη διάθεσή του και σύμφωνα με τον ίδιο σε αυτό η Ρούλα Πισπιρίγκου τον απειλεί.

Ο σύζυγος της κατηγορούμενης δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο ηχητικό μήνυμα που έχει στη διάθεσή του και φαίνεται πως «καίει» την Ρούλα Πισπιρίγκου. «Ναι, αν χρειαστεί θα δοθεί στη Δικαιοσύνη. Σε αυτό το μήνυμα λέει για μένα, όχι για τα παιδιά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δεν υπήρξε ποτέ έρωτας με την Ρούλα Πισπιρίγκου

Ο Μάνος Δασκαλάκης υποστήριξε πως μετά το σοβαρό επεισόδιο της Τζωρτζίνας που την άφησε τετραπληγική το ζευγάρι, όπως είπε, αποφάσισε να μείνει μαζί για το καλό του παιδιού. «Αποφασίζουμε να είμαστε μαζί για το παιδί και να δώσουμε τα πάντα για το παιδί ειδικά στην κατάσταση που βρισκόταν. Η Ρούλα την είχε σε εξαιρετική κατάσταση. Χωρίσαμε από τη μέρα που η Τζωρτζίνα αποβίωσε. Δεν θέλω να λέω δολοφονήθηκε γιατί δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω και εγώ ο ίδιος αυτό το πράγμα».

Στην ερώτηση αν είναι ακόμη ερωτευμένος με την κατηγορούμενη δήλωσε εμφατικά: «Ούτε καν δεν είμαι ερωτευμένος μαζί της, χρόνια τώρα, δεν υπήρχε βασικά έρωτας με αυτή τη γυναίκα».