Αποχώρησε από την θέση του γραμματέα του Τομέα Επικοινωνίας του Κινήματος Αλλαγής ο Σταμάτης Μαλέλης, ενημερώνοντας σχετικά την πρόεδρο Φώφη Γεννηματά, σε συνάντηση που είχαν σήμερα.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε, ο κ. Μαλέλης αναφέρει ότι η πρόεδρος του κόμματος σκοπεύει να δρομολογήσει αλλαγές στην κομματική διάρθρωση, με τις οποίες εκείνος δεν συμφωνεί. Αποκαλύπτει επίσης ότι εδώ και δύο μήνες υπήρχε διάσταση απόψεων μεταξύ τους για τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει το κόμμα. 

Ειδικότερα:

«Σήμερα συναντήθηκα με την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ κ. Φώφη Γεννηματά. Στη μεταξύ μας συνάντηση επικυρώθηκε αυτό που συμβαίνει εδώ και δυο μήνες.

Η διάσταση απόψεων και προσεγγίσεων για τα χαρακτηριστικά που πρέπει να λάβει η μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη. Η κ Γεννηματα οπως έχει κάθε δικαίωμα σκοπεύει να δρομολογήσει αλλαγές στην κομματική διάρθρωση , με τις οποίες εγώ δεν συμφωνώ .

Την ευχαρίστησα για τη συνεργασία. Θέλω να διαβεβαιώσω ολους οτι θα συνεχίσω να παλεύω για ένα προοδευτικό και ριζοσπαστικό Κινημα και για μια μεγάλη δημοκρατική παράταξη που θα είναι σε ετοιμότητα να προστατεύσει την κοινωνία ,τις κατακτήσεις της και κυρίως το κοινωνικό κρατος.

Πιστευω ότι έρχονται δύσκολες μερες για τους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους , και το Κίνημα πρεπει να είναι είναι μπροστά με καθαρές και όχι αμφίσημες απόψεις.

Την κριτική μου σε πράξεις και παραλείψεις που οδήγησαν το Κιναλ να χάσει την ηγεμονία του προοδευτικού χώρου θα την ασκήσω στα όργανα του Κόμματος

Εκπτώσεις στις αρχές μου και στις ιδέες μου δεν κάνω.

Θέσεις τις οποίες δεν πιστεύω δεν μπορώ να υπηρετήσω».