Άρθρο του ThegreekPost

Το γύρο του διαδικτύου κάνουν διάφορα Viral βίντεο ή κείμενα από luben υποψήφιους που ζητάνε την ψήφο των πολιτών μπας και εκλεγούν.

Ο πρώτος είναι ο Σερραίος Κώστας Σίκαλος ο οποίος είναι υποψήφιος στον Δήμο Εμμανουήλ Παππάμ ο οποίος έχει καταφέρει να ξεπεράσει κάθε ανταγωνισμό και να γίνει viral.

Ο δεύτερος είναι ένας υποψήφιος από τα Τρίκαλα ”Παναγιώτης Πιλάτος” που αναφέρει ως προσόν τις προβολές που έχουν τα βίντεο που έχει δημοσιεύσει στα κοινωνικά δίκτυα. Όπως επίσης έχει φτιάξει σποτακια με τραγούδι του Σάκη Ρουβά και ένα ακόμα “κλεμμένο” από το Game of Thrones.

Ο συγκεκριμένος ούτε viral έχει γίνει, ούτε σπουδαίες προβολές έχει! Που να δημοσίευε όμως και τα follows που έχει στο instagram…Δήμαρχος θα εκλεγόταν.

Το αποκορύφωμα όμως είναι η υποψήφια δημοτική σύμβουλος Μαρία Κλογεροπούλου με τον κ.Γερουλάνο που λέει πως θα φέρει με νομοθεσία, ειδικό συμφωνητικό που θα δηλώνει την συναίνεση πριν την ερωτική πράξη. Θέλει με λίγα λόγια να φέρει τον θεσμό “Συμβολαιογράφο” του σπιτιού που θα τον καλεί ο κάθε κακομοίρης τα ξημερώματα διότι διαφορετικά θα θεωρηθεί βιασμός από την εν λόγω κυρία!

Μάλλον (σίγουρα δηλαδή) παρθένα (στο ζώδιο μην παρεξηγηθούμε) είναι ακόμα…