Φινάλε για το “Πρωινό” το μεσημέρι της Παρασκευής. Ο Γιώργος Λιάγκας, η Φαίη Σκορδά και οι συνεργάτες τους ολοκλήρωσαν την έκτη σεζόν της εκπομπής, μια χρονιά που το τελικό σκορ δεν είχε εκπλήξεις. Το “Πρωινό” και φέτος τερμάτισε πρώτο στους πίνακες τηλεθέασης της Nielsen και συνεχίζει να κρατά το στέμμα της πρωινής ζώνης.
Λίγο πριν πέσει μουσικά η αυλαία για την εκπομπή, ο Γιώργος και η Φαίη θέλησαν να πουν δύο λόγια. Η Φαίη Σκορδά άδραξε την ευκαιρία να διαψεύσει κάποια δημοσιεύματα που θέλουν τη σχέση και συνεργασία του Γιώργου Λιάγκας και της Ελεάννας Τρυφίδου να κρέμεται από μία κλωστή. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια ανέφερε τα εξής:
«Αυτήν εδώ την εκπομπή όλα αυτά τα χρόνια τη χαρακτηρίζει ότι είμαστε σαν οικογένεια. Με τους περισσότερους συνεργαζόμαστε πάρα πολλά χρόνια. Υπάρχει ένας κεντρικός πυρήνας, προστίθενται κάποια άτομα στην παρέα μας κι έτσι πορευόμαστε με κοινούς στόχους. Ένας πολύ κεντρικός πυρήνας είναι ο Γιώργος με την Ελεάννα Τρυφίδου. Είναι πάρα πολλά χρόνια συνεργάτες, για μια εικοσαετία. Ο πιο στενός του συνεργάτης στη δουλειά αυτή. Πολύ σημαντικός άνθρωπος στη ζωή της Ελεάννας. Κι επειδή κάτι διάβασα, κάποιες σχέσεις είναι ιερές… η σχέση της οικογένειας και της φιλίας. Δεν χρειάζεται να γράφουμε πράγματα που δεν ισχύουν. Οφείλω να το πω γιατί αυτή είναι η αλήθεια».

«Η ζωή συνεχίζεται…»

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Λιάγκας, φανερά συγκινημένος, πήρε τον λόγο και είπε: «Φτάσαμε στο τέλος. Να ευχαριστήσουμε όλους τους τηλεθεατές που στήριξαν για 6 χρόνια όλη αυτή την προσπάθεια. Να ευχαριστήσω πάρα πολύ την Φαίη. Ήταν και είναι εξαιρετική συνεργάτης, σύντροφος, συμπαρουσιάστρια -είμαστε μαζί σε αυτό το πράγμα. Είναι πολύ σημαντικό ένα πρόγραμμα τηλεοπτικό επί έξι χρόνια να είναι στην κορυφή της αγάπης του Έλληνα τηλεθεατή σε όλα τα κοινά. Εσείς είστε που επιλέγετε τα τηλεοπτικά πρόσωπα. Αναγκάζετε τους ιδιοκτήτες των καναλιών να επιλέγουν τη Σκορδά, τον Λιάγκα, τη Μενεγάκη, τον έναν, τον άλλον… Εσείς που θέλετε να τους βλέπετε. Να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες. Καλό καλοκαίρι! Θα τα πούμε τον Οκτώβριο κανονικά, η εκπομπή συνεχίζεται και η ζωή συνεχίζεται. Ήταν δύσκολη χρονιά για μας. Σε προσωπικό επίπεδο συνέβησαν πάρα πολλά άσχημα. Αλλά η ζωή συνεχίζεται».