Συγκεκριμένα, αναφορικά με τις κινητοποιήσεις των μαθητών δήλωσε πως “οι καταλήψεις είναι υποκινούμενες από αριστερές κινήσεις και αριστερά κόμματα” και κατέληξε στο συμπερασμα ότι οι μαθητές κάνουν καταλήψεις για να γίνουν πρωθυπουργοί, έχοντας ως πρότυπο τον Αλέξη Τσίπρα.

Ο βουλευτής της ΝΔ ανέφερε τα εξής:

Σας υπενθυμίζω ότι το πρότυπο του αριστερού στη χώρα μας είναι ο κ. Τσίπρας ο οποίος ξεκίνησε την πολιτική του καριέρα από τις καταλήψεις στα σχολεία. Άρα δικαίως θα μπορεί να νομίζει ένας οποιοσδήποτε μαθητής αριστερών κινήσεων που κλείνει το σχολείο του και κάνει φθορές στη δημόσια περιουσία των φορολογουμένων ότι μια μέρα μπορεί να γίνει πρωθυπουργός, όπως ο κ. Τσίπρας”.

Σε ερώτηση για τις φθορές που έχουν γίνει σε σχολεία, υπογράμμισε ότι θα πρέπει να εξατομικευτεί η ευθύνη και να αποδοθούν οι ευθύνες και πως θα πρέπει να πληρώσουν τις ζημιές οι μαθητές και οι κηδεμόνες τους.

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Κυρανάκης είχε προβεί σε μια ακόμη δήλωση που προκάλεσε αντιδράσεις αναφέροντας πως “φταίνε οι νέοι που δεν έχουν δουλειά γιατί δεν ψάχνουν καλά στο ίντερνετ”