Η Αθηναΐς Νέγκα έχει ήδη βρει τη νέα της τηλεοπτική στέγη με τον Βαγγέλη Περρή, ωστόσο φαίνεται πως δεν έχουν διευθετηθεί όλες οι εκκρεμότητες της στο κανάλι του Φαλήρου.
Η διευθύνουσα σύμβουλος του ΣΚΑΪ, Εύη Κουτσαυτάκη, έστειλε εξώδικο στην Αθηναΐδα Νέγκα εκ μέρους του καναλιού του Φαλήρου και η παρουσιάστρια το δημοσίευσε οργισμένη την Τρίτη στο Instagram.

Ή καποιος μου κάνει πλάκα ή για κάποιο λόγο ,η κ.Κουτσαυτάκη του Σκαι ,έστειλε αυτο το καταπληκτικό εξώδικο σπιτι μου σύμφωνα με το οποίο πρεπει να «τρέξω» να υπογράψω την λήξη σύμβασης -επισης αναφέρονται «τα δικαιώματα μου»(;!!) βρίσκομαι στην 3η εβδομάδα της λοχείας μου,εχουμε εξηγήσει εγω κ ο δικηγόρος μου πως σε λίγες μερες θα επικοινωνήσω για τα περαιτέρω. θέλουν ΤΙ; να αφήσω μωρό 25 ημερών,για να κανω κατι που μπορει να περιμένει ;δεν μου φτάνει η επαγγελματική αγωνία, μου βαράνε κουδούνια με εξωδικα, ενω τους δούλεψα με πρωτοφανή συνέπεια. τι στυλ ειναι αυτο;

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ athinaisnega στις 20 Φεβ, 2018 στις 1:40 πμ PST

Η Αθηναΐς Νέγκα και ο ΣΚΑΪ σε πόλεμο! Της έστειλαν εξώδικο…
Η Αθηναΐς Νέγκα μίλησε εξοργισμένη στο «Φτιάξε καφέ να στα πω» για το εξώδικο που έλαβε:
«Δεν έχω ιδέα, δεν μου έχει ξαναέρθει τέτοιο πράγμα. Είναι πρωτοφανές από κάθε άποψη. Όσα χρόνια δουλεύω δεν είχα ποτέ πρόβλημα με κανέναν εργοδότη. Τέτοιο πράγμα δεν μου έχει ξαναέρθει, δεν μπορώ να το καταλάβω καν. Ξέρω ότι από την πλευρά μου είμαι εξαιρετικά συνεπής. Δούλεψα με τον ΣΚΑΪ, έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα. Δεν καταλαβαίνω γιατί στέλνεις σε έναν εργαζόμενο ένα τέτοιο εξώδικο. Δεν υπάρχει λόγος.
Δηλαδή στέλνεις ένα εξώδικο να τρέξω να πάω να υπογράψω και μου αναφέρουν να δικαιώματα μου. Αυτό δεν έχει ξαναγίνει. Τα δικαιώματα μου ως εργαζόμενη, σε έναν βαθμό αναφέρονται στη σύμβαση, από εκεί και πέρα αν οποιοσδήποτε είτε εγώ, είτε ο ΣΚΑΪ αποφασίσει να πάει στα δικαστήρια, το αποφασίζει ο δικαστής. Τα εξώδικα δεν συνηθίζονται. Γενικά δεν έχω λάβει γιατί όπως είπα είμαι συνεπής εργαζόμενη. Ως δημοσιογράφος έχω δει αρκετά εξώδικα στη ζωή μου γενικά, τέτοιο δεν έχω ξαναδεί. Δεν νομίζω ότι είναι θέμα ζωής και θανάτου, απλώς μου προκάλεσε έκπληξη.»