Ο γνωστός καλλιτέχνης Σταμάτης Κραουνάκης σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε πάλι για τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και τον Αλέξη Τσίπρα, τον οποίο χαρακτηρίζει Αλίκη Βουγιουκλάκη του ΣΥΡΙΖΑ.

Με αφορμή συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «SamTimes» της WebTv του Grtimes.gr ο μουσικοσυνθέτης εκτός από τη δουλειά που ετοιμάζει την παράσταση «Εκκλησιάζουσες- Η λαϊκή οπερέτα» αναφέρθηκε και στην πολιτική ζωή της χώρας. Σχολιάζοντας τις Εκκλησιάζουσες είπε πως «είναι ένα έργο πολιτικό, είναι λίγο πριν το τέλος μίας δημοκρατίας, είναι ένα έργο απελπισμένο, σκοτεινό στην πραγματικότητα».

Υπενθυμίζεται πως ο Σταμάτης Κραουνάκης επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ είχε πει ότι δεν είναι ΣΥΡΙΖΑ αλλά «friendly», δηλαδή «φίλος ΣΥΡΙΖΑ» και εντάχθηκε στη λίστα των καλλιτεχνών – φίλων που στήριξαν τον Αλέξη Τσίπρα και τους υπουργούς του όπως τον Παύλο Πολάκη.
Βέβαια στα τέλη Σεπτεμβρίου άσκησε εντονότατη κριτική στην ΕΡΤ και την Κατερίνα Ακριβοπούλου υποστηρίζοντας πως «έκανε τηλεόραση σαν έσχατο κομματόσκυλο».

Αγαπώ και εκτιμώ τον Αλέξη Τσίπρα

Στη συνέντευξη που παραχώρησε ο Σταμάτης Κραουνάκης επανέλαβε την υποστήριξή του στον πρώην πρωθυπουργό και μιλώντας για τον Αλέξη Τσίπρα είπε «αγαπάω και εκτιμώ τον Αλέξη Τσίπρα, είναι ο πρωταγωνιστής του κόμματος… είναι η Αλίκη Βουγιουκλάκη του ΣΥΡΙΖΑ». Φυσικά ο μουσικοσυνθέτης έκανε κριτική και στην πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Το βίντεο με τη συνέντευξη του Σταμάτη Κραουνάκη

Στο βίντεο που ακολουθεί ο Σταμάτης Κραουνάκης μιλάει για τη δουλειά του, αλλά και τον Αλέξη Τσίπρα.