Συνέχεια στην κόντρα του με τον Λάκη Λαζόπουλο έδωσε ο Αλέξης Κούγιας, ενώ ανέφερε πως τα στοιχεία που έχει εκθέτουν τον Άγγελο Αναστασιάδη για τους λόγους της απομάκρυνσής του από την ΑΕΛ.
Χείμαρρος ο Αλέξης Κούγιας, τα έβαλε ανοιχτά με τον Λάκη Λαζόπουλο αναφέροντας διάφορα πράγματα για την προσωπική ζωή του καλλιτέχνη και απαντώντας στα περί… κοντού.
Περνώντας στο ποδόσφαιρο αναφέρθηκε στο στόρι της απομάκρυνσης του Άγγελου Αναστασιάδη κατηγορώντας τον για μια σειρά από ζητήματα, ενώ αρνήθηκε πως έχει καλές σχέσεις με τον Ολυμπιακό.
Αναλυτικά ο Αλέξης Κούγιας μίλησε στον Arena FM 89,4 για:
-την κριτική που δέχεται:
«Κριτική μπορεί να κάνει ο καθένας. Όταν εκτίθεσαι και παίρνεις δημόσιες θέσεις, πρέπει να ανέχεσαι την κριτική».
-τους χαρακτηρισμούς που του κάνουν και την κόντρα με τον Λαζόπουλο:
«Ένας πολύ γνωστός… γκέι, που ποτέ δεν ομολόγησε την ιδιαιτερότητα του, ο Λαζόπουλος με έχει χαρακτηρίσει πολλές φορές. Ενώ είναι γνωστό το τι κάνει στη προσωπική του ζωή δεν το έχει ομολογήσει ποτέ. Εγώ έχω ύψος 1.79. Στο ποδόσφαιρο έπαιζα στόπερ και αμυντικό χαφ και στην εποχή μου ο μέσος όρος ήταν μικρότερος. Ο ψηλότερος παίκτης, ο Στεφανάκος ήταν 1.82. Με ενοχλεί όταν δεν υπάρχουν επιχειρήματα στους χαρακτηρισμούς που χρησιμοποιούν κάποιοι. Δεν μπορεί να πει κάποιος πως δεν έχω κάνω πράγματα στη ζωή μου, ανεξαρτήτως διαφορών.»
Για τον Λάκη Λαζόπουλο:
«Είναι ο μεγαλύτερος κρυφός… γκέι που υπάρχει στην Ελλάδα και είναι και ανήθικος άνθρωπος στην ακραία του μορφή επειδή στοχοποιεί τίμιους ανθρώπους. Έχει αλλοιώσει την προσωπικότητα μου και έφτιαξε έναν επίπλαστο χαρακτήρα μου.
Στη προσωπική μου ζωή ότι ήθελα να πάρω το πήρα. Δεν έχω κάποιο κόμπλεξ απλά δεν μου αρέσει η παράφραση της πραγματικότητας. Ένας γκέι με είπε κοντό επειδή δεν είχε κάτι άλλο να πει. Ο άνθρωπος δεν είχε τι άλλο να πει και έφτιαξε μια διαδικασία δυσφημίσεως προς το πρόσωπο και όταν συναντηθήκαμε από κοντά ζητούσε γονατιστός συγνώμη».
Πηγή:fimes.gr