Νέες καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση στον χώρο του θεάματος αναμένονται τις επόμενες ώρες και ημέρες. Στο μεταξύ ο Κώστας Αρζόγλου μιλώντας στο δελτίο του MEGA έκανε λόγο για «οδυνηρή» συνεργασία με τον Γιώργο Κιμούλη, ενώ η Σοφία Μπεκατώρου σχολίασε την ανάρτηση της ηθοποιού Τζένης Ιωακειμίδου στην οποία χαρακτηρίζει τη συνεργασία της με τον Γιώργο Κιμούλη τη χειρότερη της ζωής της. Την ίδια στιγμή τον γύρο του διαδικτύου κάνει παλιότερη μαρτυρία της Τζένης Μπότση, η οποία κατήγγειλε τον Κώστα Σπυρόπουλο για σεξουαλική παρενόχληση.

Ο ηθοποιός Κώστας Αρζόγλου με δήλωση του στο MEGA κατέθεσε τη δική του «οδυνηρή» όπως χαρακτηρίζει ο ίδιος εμπειρία από την συνεργασία του με τον Γιώργο Κιμούλη, 25 χρόνια πριν κατά τη διάρκεια της παράστασης « Ζητείται τενόρος».

«Ο Γιώργος κάνοντας με να περάσω μια πάρα πολύ οδυνηρή κάθε μέρα εμπειρία δεν με άφησε να χαρώ αυτήν την επιτυχία. Ήταν “στρυμωγμένος” και από τη μετάφραση της Έλενας και από τον παραγωγό και από τον υπόλοιπο θίασο. Όλα αυτά είναι σε ψυχολογικό επίπεδο δεν είναι τίποτα κολάσιμο ποινικά».