Συγκλονίζει η μαρτυρία ενδυματολόγου, η οποία καταγγέλλει ότι γνωστός ηθοποιός την παρενοχλούσε σεξουαλικά συστηματικά και έφτασε μέχρι το σημείο να της επιτεθεί στο αυτοκίνητό της υπό την απειλή όπλου.

Όπως αποκάλυψε νωρίτερα μιλώντας στον ΑΝΤ1, το άτομο που την παρενόχλησε σεξουαλικά είναι ένας από τους αυτούς που έχουν καταγγελθεί τον τελευταίο καιρό από άλλες γυναίκες. Το περιστατικό σημειώθηκε όπως έκανε γνωστό το 2005 όταν ήταν μόλις 22 ετών και εργαζόταν σε κωμική σειρά μεγάλου τηλεοπτικού σταθμού.

Ειδικότερα η γνωστή ενδυματολόγος Ν.Μ. που δεν θέλησε να αποκαλύψει το όνομά της, ανέφερε χαρακτηριστικά πως “το 2005 εργαζόμουν ως βοηθός ενδυματολόγου σε κωμική σειρά μεγάλου τηλεοπτικού σταθμού. Οι πρωταγωνιστές μεγάλα ονόματα της ελληνικής τηλεόρασης και του θεάτρου. Ο λόγος τους διαταγή ότι και αν μας έλεγαν. Ο ένας από τους καταγγελθέντες που αυτές τις ημέρες αποκαλύφθηκε από γυναίκες συναδέλφους του ήταν αυτός που μου έκανε τη ζωή ανυπόφορη καθημερινά”.

“Άρχισα να ουρλιάζω, έχασα τις αισθήσεις μου, κατέρρευσα…”

Περιγράφοντας τις σοκαριστικές στιγμές που έζησε, δήλωσε πως “με ενοχλούσε με μηνύματα καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Όταν δεν είχαμε γύρισμα, προσπαθούσα να τον αποφύγω, όπως ο διάολος το λιβάνι. Ήμουν τρομοκρατημένη, δεν ήξερα που να μιλήσω. Φοβόμουν ότι θα χάσω τη δουλειά. Ήμουν πολύ νέα τότε μόλις 22 ετών και ήταν μία από τις πρώτες μου δουλειές. Η πίεση που μου ασκούσε αφόρητη, με πίεζε συνεχώς να συνευρεθώ σεξουαλικά μαζί του, αλλιώς θα έχανα τη δουλειά του”

“Ένα βράδυ τελειώνοντας αργά τα γυρίσματα, κατευθυνόμουν προς το αυτοκίνητο μου, όταν παρατήρησα ότι είναι μέσα στο αυτοκίνητό του, δίπλα στο δικό μου. Προσπάθησα να τρέξω και να μπω στο αυτοκίνητό μου, όμως δεν τα κατάφερα. Μέσα στον πανικό και στην προσπάθειά μου με σπρωξιές να τον αποφύγω, δεν κατάλαβα ότι με απειλούσε με όπλο αν δεν υπακούσω τις διαταγές του. Άρχισα να ουρλιάζω, έχασα τις αισθήσεις μου, κατέρρευσα. Μετά από αρκετή ώρα άκουσε από έναν περαστικό να με ρωτάει αν είμαι καλά. Δεν επέστρεψα ποτέ στο σίριαλ”, περιέγραψε καταλήγοντας για τα όσα φρικτά βίωσε.