«Γιατί δεν ενημερώθηκα από την κλινική ότι είχαν κρούσματα;» λέει αγανακτισμένος άνδρας ο οποίος το πρωί επισκέφτηκε την κλινική «Ταξιάρχες» στο Περιστέρι για να προβεί σε αξονική εξέταση.

«Φυσικά και ανησυχώ αφού δεν είμαι μόνος μου, έχω σύζυγο και έναν γιο ανήλικο. Που ξέρω εγώ τι μπορεί να έχω κολλήσει με την ανευθυνότητα της κλινικής;» είπε εκνευρισμένος.

Σύμφωνα με τον κύριο Αλέξανδρο, από την πρώτη στιγμή στην κλινική τα πράγματα ήταν «παράξενα» αφού πρώτη φορά είδε τόσο αυστηρά μέτρα ασφαλείας, γιατρούς και προσωπικό με μάσκες ενώ κατά την είσοδο και την έξοδο από την κλινική υπήρχε άνθρωπος ο οποίος έκανε λήψεις θερμομέτρησης.

«Είχα προγραμματισμένο ραντεβού από χθες για σήμερα και μόλις τώρα διάβασα για τα κρούσματα στην κλινική. Αυτό που παρατήρησα ήταν η έντονη κινητικότητα του προσωπικού, με προφυλάξεις μάσκες, γάντια και θερμομετρήσεις. Φυσικά και εγώ πήγα με μάσκα και τις σχετικές προφυλάξεις… Στις οκτώ το πρωί πήγα και έκατσα ένα μισάωρο περίπου για κάτι διαδικαστικά και μετά κάθισα από τις δέκα μέχρι τις έντεκα. Μέσα στον χώρο κινήθηκα κανονικά».