Ο επικεφαλής του Ποταμιού αφήνει τις αιχμές του μέσα από την σελίδα του στο facebook, υπενθυμίζοντας ένας παλαιότερο άρθρο της ΑΥΓΗΣ με τίτλο «Πώς δεν θα πληρώσετε τον ΕΝΦΙΑ», αναφέροντας με νόημα πως «μην ξαφνιαστείτε λοιπόν, αφού είναι ακόμη στις επάλξεις, τώρα που μεγαλώνει η οργή για «τον άδικο και βάρβαρο ΕΝΦΙΑ» να αρθρογραφήσουν στην εφημερίδα του συριζαϊκού λαϊκισμού αυτή την φορά με τον τίτλο «Γιατί χαίρεται και χαμογελά ο κόσμος όταν πληρώνει ΕΝΦΙΑ».
Διαβάστε αναλυτικά την ανάρτησή του:
Τις μέρες που ο κ. Τσίπρας γυρνούσε από κανάλι σε κανάλι υποσχόμενος (συνήθως χωρίς κανένα αντίλογο) ότι μόλις γίνει πρωθυπουργός θα καταργήσει «τον άδικο και βάρβαρο ΕΝΦΙΑ», η εφημερίδα του συριζαϊκού λαϊκισμού, παρέδιδε μαθήματα «για να μην πληρώσουμε το κυβερνητικό χαράτσι».
«Θα κάνετε μια εξώδικη δήλωση επιφύλαξης πληρωμής του ΕΝΦΙΑ στο Δικαστικό Τμήμα της Εφορίας… » και άλλα τέτοια γελοία έγραφε «Η Αυγή» υπό τον τίτλο (ξαναγράφω) «Πώς δεν θα πληρώσετε τον ΕΝΦΙΑ».
Ποιο είναι το απολύτως «συριζαϊκό» της ιστορίας; Οι δύο δικηγόροι που μας καλούσαν σε αντίσταση – μέλη της διοίκησης του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά – όταν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ έγιναν κυβέρνηση, ορίστηκαν σύμβουλοι του υπουργού κ.Φλαμπουράρη! Τι υπηρεσίες πρόσφεραν και για πόσο καιρό δεν το γνωρίζω. Το 2016 πάντως ήταν στο πλευρό του κ.Δρίτσα και ως μέλη της Επιτροπής Ναυτιλίας του ΣΥΡΙΖΑ αγωνίστηκαν για να μην προχωρήσει η αξιοποίηση του λιμανιού.
Μην ξαφνιαστείτε λοιπόν, αφού είναι ακόμη στις επάλξεις, τώρα που μεγαλώνει η οργή για «τον άδικο και βάρβαρο ΕΝΦΙΑ» να αρθρογραφήσουν στην εφημερίδα του συριζαϊκού λαϊκισμού αυτή την φορά με τον τίτλο «Γιατί χαίρεται και χαμογελά ο κόσμος όταν πληρώνει ΕΝΦΙΑ».
Πηγή:thecaller.gr