Οι έρευνες ψάχνουν για το πώς και από ποιους σέρβερ του εξωτερικού έγιναν οι δυο αναρτήσεις του Σώρρα με ηχητικά μηνύματα στο συνέδριο για την εκλογή νέου αρχηγού στην «Ελλήνων Συνέλευσις» που περιείχαν απειλές και ύβρεις κατά πρώην στενών συνεργατών του.
Η αρχική εμτύπωση που υπήρχε ήταν, πως ο Σώρρας εχει διαφύγει στο εξωτερικό, γι αυτό άλλωστε και εκδόθηκε διεθνές ένταλμα σύλληψής του από την Europol, ωστόσο υπάρχουν ενδείξεις πως μπορεί να βρίσκεται ακόμα στην Ελλάδα, κρυμμένος με τη σύζυγό του σε επαρχιακή πόλη, αποφεύγοντας την οποιαδήποτε κίνηση που θα τον εξέθετε, καθώς είναι χαρακτηριστική και αναγνωρίσιμη φυσιογνωμία.
Στο πρώτο από τα δύο μηνύματά του στις αρχές Οκτωβρίου έλεγε: «Να παραιτηθούν και να παραδώσουν γρήγορα για να μη χρειαστεί να τους διώξω με άσχημο τρόπο”, αναφερόμενος στους πρώην συνεργάτες του Θοδωρόπουλο, Καλογερόπουλο και Βίκυ Χαραλάμπους, τους οποίους μάλιστα χαρακτηρίζει «κερατάδες» και «προδότες», ενώ στο δεύτερο στο τέλος του μήνα, έλεγε: «Εν τω μεταξύ, μένω ανάμεσα στο Μέγαρο Μαξίμου και το Προεδρικό Μέγαρο, εκεί που οι μπάτσοι, δεν ψάχνει κανένας, και είμαι μια χαρά. Πηγαίνω κάθε δεύτερη, τρίτη μέρα βόλτα στο Βασιλικό κήπο, χαιρετάω και τους αστυνομικούς, “καλημέρα” μου λένε, έχω αλλάξει λίγο και την όψη μου, όχι με πλαστική χειρουργική, οπότε με χαιρετάνε οι άνθρωποι, μια χαρά είμαι, οπότε γι’ αυτό δεν βάζω και βίντεο. Γιατί άμα βγάλω και βίντεο θα είμαι πρωτοσέλιδο στα κανάλια και τις εφημερίδες, θα τους δώσω τροφή…».
Με αφορμή αυτά τα δύο έχει μπει για τα καλά στη “μάχη” η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, για την ώρα όμως δεν έχει βρει άκρη.