Την κόλαση που έζησε στα χέρια του πατέρα της, λίγο πριν πέσει θύμα του 39χρονου αστυνομικού, περιέγραψε στις Αρχές η 19χρονη που κατάφερε να δραπετεύσει από το διαμέρισμα στην Ηλιούπολη όπου κρατούνταν αιχμάλωτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η νεαρή κοπέλα δήλωσε ότι ο πατέρας της την βίασε πάνω από 30 φορές στο σπίτι τους, με την κακοποίηση να ξεκινά όταν το θύμα ήταν μόλις 11 ετών. Ο 54χρονος φρόντιζε να ικανοποιεί τις αρρωστημένες του ορέξεις όταν τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας έλειπαν από το σπίτι, απειλώντας την κόρη του ότι θα την διώξει αν μιλήσει σε κανέναν.

“Ο πατέρας μου με βίαζε από τότε που ήμουν 11 χρονών μέχρι τα 17 μου χρόνια, απειλώντας με ότι θα με διώξει από το σπίτι και δεν θα έχω να φάω. Πρώτη φορά με βίασε όταν ήμουν 11 χρονών. Μπήκε στο μπάνιο όταν έλειπαν η μάνα και ο αδελφός μου και άρχισε να με χαϊδεύει και να μου κλείνει το στόμα με το χέρι και μετά να με πηγαίνει στο κρεβάτι όπου με βίασε. Τελευταία φορά με βίασε όταν ήμουν 17 χρονών πριν τα γενέθλια μου” κατέθεσε η 19χρονη στις αστυνομικές αρχές.

“Μετά λόγω του κορονοϊού ήταν συνέχεια η μητέρα και ο αδερφός μου σπίτι οπότε δεν μπορούσε να με βιάσει. Με τον πατέρα μου μαλώναμε συνέχεια και προσπάθησε να με διώξει από το σπίτι. Αυτός ήταν και ένας από τους λόγους που πήγα να μείνω με τον Δ.” πρόσθεσε, αναφερόμενη στον 39χρονο αστυνομικό που προφυλακίστηκε μετά την απολογία του, όπως και ο πατέρας.

Η συνάντηση με τον 39χρονο αστυνομικό

Η νεαρή περιέγραψε μία εικόνα ενός καλά οργανωμένου κυκλώματος σωματεμπορίας με πρόσωπα που έχουν διακριτούς ρόλους, όταν κατέθεσε για πρώτη φορά στην αστυνομία το Σάββατο 10 Ιουλίου, παρουσία πραγματογνώμονα ψυχολόγου.

Η καταγγέλουσα αναφέρθηκε λεπτομερώς στον κύκλο των προσώπων που εμφανίστηκαν μετά την γνωριμία της με τον υπό απόλυση αστυνομικό και εφόσον εξαναγκάστηκε να εκδίδεται.

Σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκε, τον ένστολο τον γνώρισε πριν ενάμιση μήνα και ξεκίνησε μαζί του ερωτική σχέση ενώ μετά την πρώτη εβδομάδα η 19χρονη πήγε να μείνει σπίτι του στην Ηλιούπολη.

Σύμφωνα με την νεαρή γυναίκα, όταν είπε πως θέλει να δουλέψει, ο 39χρονος αστυνομικός της είπε “ότι η μητέρα ενός φίλου του, του Γ. Λ. έχει οίκους ανοχής στην Αθήνα και ένα site για να κλείνεις ερωτικά ραντεβού με κοπέλες (το κατονομάζει) και μου πρότεινε να εργαστώ και εγώ για αυτήν. Ο Δ. και ο Λ. δουλεύουν χωρίς να φαίνονται για τη μητέρα του Λ., την οποία φωνάζουν στη δουλειά Μ. χωρίς να γνωρίζω ποιο είναι το πραγματικό της όνομα. Αυτοί ουσιαστικά είναι τα αφεντικά και κανονίζουν τις δουλειές και διαχειρίζονται το site (το κατονομάζει). Όταν μου έγινε η πρόταση από τον Δ. να εργαστώ μαζί τους, εγώ αρχικά το αρνήθηκα όμως αυτός με απείλησε ότι θα με σκοτώσει και ότι θα κάνει κακό στην οικογένειά μου και έτσι εξαναγκάστηκα να δουλέψω μαζί τους”.

Πηγή:thetoc.gr