Μετά το διάγγελμα του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα από τη Ιθάκη για το τυπικό τέλος του μνημονίου σχολιάζουν με απανωτά hashtag οι χρήστες του twitter.
Το hashtag που έχει δημιουργηθεί είναι το… #ΠαραμΙΘΑΚΗ είναι το #Η_αριστερα_μπορει και σε αυτό έχουν γραφτεί από χιουμοριστικά μέχρι πολύ αιχμηρά σχόλια…
Δείτε tweets

Kleovoulos Ioannou on Twitter

Η_αριστερα_μπορει να λέει το ένα #ΠαραμΙΘΑΚΗ μετά το άλλο.

Ελέυθερος on Twitter

η_αριστερα_μπορει σύντροφοι. Επική ατάκα του 81 που έτρεξαν οι ιδεολόγοι αριστεροί κ ψήφισαν ΠΑΣΟΚ. Σήμερα πάλι οι ίδιοι ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ. Ειπαμε στον αριστερό διορισμένο δεν χωρούν ιδεολογίες. Βεβαια εάν τον απολύσεις ξαναγυρνάει εκεί που ξεκίνησε για να το ξαναπαίξει αγωνιστής.

ARK on Twitter

η_αριστερα_μπορει λέει Εμ! πως δεν μπορεί να σε στείλει στον τάφο & να σε βρίζει & από πάνω με το γνωστό #ΠαραμΙΘΑΚΗ ότι φταις γιατί η περιοχή είχε αυθαίρετα

Stravoxylo on Twitter

η αριστερά έρχεται οι άνθρωποι φεύγουν #η_αριστερα_μπορει

Μανος on Twitter

Μόνο #η_αριστερα_μπορει Να λέει πχ ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΕ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ και το παίρνει με ένα κλικ. Ο ΕΝΦΙΑ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΛΟΓΟΣ τώρα είναι πατριωτικό καθηκον. Να βρίζει Τράμπ και Μέρκελ τώρα ΥΠΗΡΕΤΕΙ λεει ΙΔΙΕΣ ΑΡΧΕΣ & ΑΞΙΕΣ. Κατάργησε ΕΚΑΣ επικουρικές Επιδόματα ΑΜΕΑ κλπ. και καυχιέται.