Η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη σε πρόσφατες δηλώσεις της εξαπέλυσε τα «πυρά» της κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, εξαιτίας της δήλωσής που έκανε, μέσω ανάρτησης του στο Twitter, για το τοπικό lockdown που επιβλήθηκε στη Μύκονο λόγω της αύξησης των κρουσμάτων κορωνοϊού.

Η κυρία Πελώνη κατηγορησε τον κ. Τσίπρα ότι χαίρεται με την πρώτη δυσκολία που εμφανίζεται, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «δεν υπάρχει δυσκολία με την οποία ο κ. Τσίπρας να μην χαίρεται. Ρίχνοντας και το τελευταίο φύλλο συκής, πλέον δεν μπορεί να το κρύψει». Στη συνέχεια προσθέτει πως «κατά συρροήν ψεύτης, δυσφημίζει διαρκώς τη χώρα στο εξωτερικό. Δεν επιβλήθηκε lockdown στη Μύκονο. Επιβλήθηκαν μέτρα περιορισμού στη διασκέδαση».

Εμείς σαν σελίδα δεν ασχολούμαστε με τον Αλέξη Τσίπρα! Είναι κατώτερος των περιστάσεων και πολιτικά ανάξιος που δεν μπορεί να κάνει την οποιαδήποτε κριτική. Ωστόσο, απορούμε με τα «μέτρα περιορισμού στη διασκέδαση» με γενική απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 1:00 έως τις 6:00 το πρωί.

Μάλλον, κάτι δεν καταλαβαίνουμε…