Τη Ντόρα Μπακογιάννη συνάντησε η Ελένη Μενεγάκη στο πολιτικό της γραφείο, αλλά όχι για να μιλήσουν για την πολιτική. Η Ντόρα Μπακογιάννη στη συνέντευξή της στην εκπομπή «Ελένη» στον Alpha αναφέρθηκε στο χαμό του πατέρα της, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη αλλά και του Παύλου Μπακογιάννη, μίλησε για το ρόλο της γιαγιάς, ενώ εκμυστηρεύτηκε και το μεγαλύτερο της λάθος.
«Όταν έχασα τον πατέρα μου, έχασα τον καλύτερο μου φίλο. Έχασα τον άνθρωπο με τον οποίο μιλούσα, έλεγα όλα μου τα προβλήματα, από τα γυναικεία, από το «ξεκινάω δίαιτα», μέχρι βεβαίως τα πολιτικά, τα οικογενειακά» είπε η Ντόρα Μπακογιάννη για τον χαμό του πατέρα της.
Για τον Παύλο Μπακογιάννη είπε: «Η ζωή δεν σε πάει πάντα εκεί που θες εσύ. Εγώ ερωτεύτηκα πολύ μικρή. Εκείνη την εποχή παντρευόντουσαν οι άνθρωποι. Παντρεύτηκα. Και ο Παύλος και ο πατέρας μου επέμεναν ασφυκτικά να τελειώσω τις σπουδές μου. Έκανα τα δύο παιδιά γιατί λόγω της μεγάλης διαφοράς ηλικίας με τον Παύλο θεωρούσα ότι έπρεπε να κάνω παιδιά γρήγορα για να τα ζήσει ο Παύλος. Δεν υπολόγιζα βέβαια τη 17 Νοέμβρη. Με το γνωστό αισιόδοξο τρόπο έλεγα θα κάνω 2 στην αρχή και θα κάνω άλλα 2 στα 35. Νόμιζα, είχα την ψευδαίσθηση ότι ο άνθρωπος προγραμματίζει τη ζωή του. Βεβαίως όταν ο άνθρωπος προγραμματίζει, ο Θεός γελάει».
https://youtu.be/LV41eSm2-cw