Ο γνωστός δημοσιογράφος που στις 4 Δεκεμβρίου διακομίσθηκε με κορωνοϊό στο νοσοκομείο, έδωσε τη δική του μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Μετά από δέκα ημέρες, σήμερα το πρωί άφησε την τελευταία του πνοή στην ΜΕΘ του Σωτηρία.  

Ένας από τους πιο στενούς συνεργάτες του δημοσιογράφου ήταν  ο εκπρόσωπος  τύπου του «Κινήματος Ελεύθεροι Άνθρωποί», Πάρις Κιουρτζίδης, του κόμματος που είχε ιδρύσει πριν λίγο καιρό ο Γιώργος Τράγκας. 

«Ξεκινήσαμε μια δουλειά με πολύ μεγάλα όνειρα, με στοιχήματα που βάλαμε, ήθελε πραγματικά να προσφέρει στον άνθρωπο, στην κοινωνία στην Ελλάδα και μετά να έκλεινε τον κύκλο ζωής του», λέει στο newsit.gr, o εκπρόσωπος του Κ.ΕΛ.ΑΝ και στενός του συνεργάτης, Πάρις Κιουρτζίδης και προσθέτει: «Δυστυχώς δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει, έφυγε άδικα, έφυγε τσάμπα. Έδινε μια μάχη με τον εαυτό του για να μπορέσει να κερδίσει τους φόβους του και να εμβολιαστεί. Είχε προτίμηση ακόμα και στο Moderna, πραγματικά σκεφτόταν και έδινε μάχη να το κάνει. Ήξερε ότι με όποια προβλήματα αυτό το εμβόλιο, ανεξάρτητα από την διάρκεια που έχει, τα λάθη που γίνονται, θα τον προστάτευε σε μεγάλο βαθμό και γι’ αυτό το σκεφτόταν. Δεν κέρδισε τους φόβους του όμως, ίσως και κάποιοι να μην βοήθησαν για να τους κερδίσει. Ήθελε όμως να το κάνει τώρα τον Δεκέμβριο, αλλά δεν πρόλαβε και ήθελε να το κάνει στο εξωτερικό». 

Ο Γιώργος Τράγκας παρότι είχε υποκείμενα νοσήματα δεν πίστεψε ούτε μια στιγμή ότι θα νικηθεί από τον κορωνοϊό. Ακόμα και όταν μπήκε στο νοσοκομείο, μιλώντας στους οικείους του, τους έλεγε να μην ανησυχούν, καθώς θα ξεπεράσει γρήγορα την περιπέτεια του.