Γιώργος Λιάγκας: «Το πρώτο διάστημα που χωρίσαμε με τη Φαίη ήταν δύσκολο…»

Ο Γιώργος Λιάγκας έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Down Town και τους Θανάση Αναγνωστόπουλο και Πάνο Ζόγκα. Ο γνωστός παρουσιαστής απάντησε και σε ερωτήσεις για τον χωρισμό του από τη Φαίη Σκορδά.
Εντάξει, λένε ότι ο Λιάγκας αντέχει. Είναι αλεξίσφαιρος.
Ε, όχι, δεν είμαι αλεξίσφαιρος. Άνθρωπος είμαι, πληγώνομαι, και φυσικά και με πειράζουν και με ενοχλούν και με πληγώνουν πολλά δημοσιεύματα. Λέμε όλοι το γνωστό, ότι μας ενδιαφέρει η άποψη μόνο αυτών που εκτιμούμε. Βλακείες. Έχουμε στην πιάτσα δέκα ανθρώπους που δεν εκτιμούμε, αλλά, αν αυτοί λένε, λένε, λένε, σε πειράζει, δεν μπορείς τη μουρμούρα. Ακόμη και να μην τα βλέπω και να μη διαβάζω τα σχόλια, έρχονται οι καλοθελητές και μου τα λένε. Με παίρνουν συγγενείς και με ρωτάνε και νιώθω ιδιαίτερα άβολα.
Κλαίει ο Λιάγκας; Δεν είναι στο πακέτο της εικόνας σου.
Προφανώς και έχω κλάψει. Σε ότι αφορά τον χωρισμό, το πρώτο διάστημα που χωρίσαμε και έμπαινα σε ένα άδειο σπίτι χωρίς τα παιδιά ήταν δύσκολο. Ήταν δύσκολα βράδια εκείνα. Αλλά, εντάξει, όλα αλλάζουν και όλα συνηθίζονται.
Έχει κάτι καλό η εργένικη ζωή; Γιατί μέχρι τώρα όλο για προβλήματα λέμε.
Έχει πολλά καλά. Βγαίνεις πάλι με τους φίλους σου, γιατί, κακά τα ψέματα, όταν έχεις οικογένεια χάνεσαι. Κάνεις καινούργιους φίλους, γιατί οι παλιοί έχουν κάνει δικές τους οικογένειες και δεν μπορείς να τους δεις.
Ποιο είναι το πιο δύσκολο διάστημα ενός χωρισμού;
Από τη στιγμή που θα αποφασίσεις να χωρίσεις μέχρι να το κάνεις πράξη είναι περίεργο διάστημα. Επίσης, τα παιδιά. Πώς θα τους το πούμε, μας δυσκόλεψε. Περάσαμε μέρες εγώ και η Φαίη που λέγαμε «θα το πούμε την άλλη εβδομάδα» και περνούσε ο καιρός με αναβολές. Και είναι και το διάστημα που φεύγεις από το σπίτι και είσαι μόνος σου. Αλλά μετά είναι όλα καλύτερα. Γιατί προφανώς, για να πάρεις μια τέτοια απόφαση, το κάνεις για να καλυτερέψεις τα πράγματα για όλους. Και μπορώ να πω ότι τώρα όλοι είμαστε καλύτερα.

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Uncategorized