Για όλους και για όλα όσα έγιναν στο Survivor μίλησε ο Γιώργος Κοψιδάς. Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης αναφέρθηκε στην αποχώρησή του, στην κόντρα με τον Τριαντάφυλλο, αλλά και σε όλα όσα ειπώθηκαν για εκείνον στο παιχνίδι.

«Είμαι πάρα πολύ ήρεμος, είμαι χαρούμενος. Χθες ήμουν σε σοκ, δεν το περίμενα, όπως και κάνεις από την ομάδα», είπε αρχικά ο Γιώργος Κοψιδάς.

Και ανέφερε: «Ο Τριαντάφυλλος έχει πέσει σε πολλά ατοπήματα και λάθη. Έχει πει πολλά ψέματα και του δώσαμε ευκαιρίες να ζητήσει συγγνώμη και να συνεχίσουμε κανονικά, αλλά επέλεξε να μην το κάνει. Επειδή είχε αισθανθεί ότι θα είναι υποψήφιος, πριν από την ψηφοφορία τριγυρνούσε από εδώ κι από εκεί για να ακούσει τι γίνεται. Κάποια στιγμή που περνούσε με είχε φωνάξει ο Κόρο και με ρώτησε τη γνώμη μου και του είπα ότι οι πιο αδύναμοι είναι ο Τριαντάφυλλος και ο Κώστας Παπαδόπουλος. Επειδή ο Κώστας όμως, έχει μεγαλύτερη προσφορά στην καλύβα και ο Τριαντάφυλλος καθόταν όλη μέρα στην παραλία και λιαζόταν και ερχόταν για να φάει, θεώρησα ότι ο πιο αδύναμος ήταν ο Τριαντάφυλλος».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα