Η δήλωση που είχε κάνει ο Κόμπι Μπράιαντ, είναι στο μυαλό του Greek Freak που σκέφτεται με τον ίδιο τρόπο. Τι είχε πει ο Super Star των Λέικερς που πλέον έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση; “Αν ο κόσμος μετά από χρόνια συνδυάζει το όνομά μου μόνο με το μπάσκετ και μείνω σε αυτό σε όλη μου τη ζωή, τότε κάτι έχω κάνω λάθος”.
Στο τρίτο μέρος από τη σειρά με τις αποκλειστικές ιστορίες που σας προσφέρει το Eurohoops μέσα από το επίσημο Blog του Έλληνα σταρ των Bucks, ο Γιάννης αποκαλύπτει πως συμφωνεί 100% με την προσέγγιση του Κόμπι και έχει το ίδιο πράγμα στο μυαλό του.
Είναι αφοσιωμένος στο μπάσκετ, μέσα στη σεζόν δεν έχει χρόνο, αλλά τα καλοκαίρια και ακόμα περισσότερο όταν σταματήσει την καριέρα του, ονειρεύεται να βοηθήσει πολύ κόσμο στην Ελλάδα και την Αφρική. Εχει ανθρώπους που εμπιστεύεται και με τους οποίους θα δουλέψει σκληρά για αυτό, με στόχο να δώσει προτεραιότητα σε ανθρώπους που έχουν μεγάλη ανάγκη.
Ο Αντετοκούνμπο θυμάται και μια ιστορία από τότε που ήταν 12 χρονών. Όταν ένας συμμαθητής του, του πήρε δώρο μια κολόνια. Ήταν η πρώτη κολόνια που είχε ποτέ! Το πιο ωραίο της υπόθεσης; Η ίδια εταιρία, έμελλε χρόνια μετά, να συνεργαστεί με τον Γιάννη και να βγάλει στην αγορά ολόκληρη σειρά προϊόντων (STR8) με την υπογραφή του Greek Freak!
Δείτε το τρίτο μέρος του οδοιπορικού του Eurohoops στις ΗΠΑ: