2 Shares

Η τραγουδίστρια μίλησε για την προσωπική της ζωή, τα δημοσιεύματα που την ενόχλησαν σχετικά με την υγεία του πατέρα της Πασχάλη Τερζή, αλλά και για το αν σκέφτεται να κάνει δική της οικογένεια.
Ακολουθεί ένα απόσπασμα της συνέντευξης:
Το επώνυμό σου σε έκανε να νιώσεις βάρος στους ώμους σου, ότι πρέπει να φανείς αντάξια του πατέρα σου;
Το νιώθουν όλοι οι άλλοι εκτός από εμένα. Εγώ δεν μπορώ να το δω έτσι – είναι ο μπαμπάς μου και είμαι η κόρη του. Δεν κοιτάζομαι κάθε πρωί στον καθρέφτη λέγοντας πως «είμαι η κόρη του Τερζή». Φυσικά και αναγνωρίζω ότι είναι τεράστιος καλλιτέχνης, αλλά δεν λειτουργώ με βάση το επώνυμό μου. Στο σπίτι δεν είχαμε μια φίρμα, αλλά τον πατέρα μας.
Είναι ένας λόγος που επέλεξες να φύγεις από την Ελλάδα και να κυνηγήσεις μια διεθνή καριέρα;
Καμία σχέση. Δεν εγκλωβίζομαι στην εικόνα των άλλων για εμένα.
Γιατί άφησες το κομμάτι του scouting αφού πήγαινε καλά και επέστρεψες στην Ελλάδα;
Αισθάνθηκα ότι χάνω πολλά πράγματα σε προσωπικό επίπεδο. Δεν γύρισα πίσω με τη σκέψη ότι θα μείνω μόνιμα στην Ελλάδα. Ένιωσα την ανάγκη να επιστρέψω για λίγο σπίτι μου. Ήμουν τόσο μόνη και τόσο μακριά για πολύ καιρό.
Εκείνη την περίοδο γραφόταν πως τελείωσε η μακροχρόνια σχέση που είχες.
Ισχύει. Ήταν πολύ δύσκολα όταν χώρισα. Είναι άλλο να είσαι με τον άνθρωπό σου στο εξωτερικό κι άλλο να είσαι ολομόναχος. Ο τότε σύντροφός μου είχε έρθει στην Αμερική περίπου ενάμιση χρόνο μετά από εμένα. Ήμασταν μαζί επτά χρόνια. Tελείωσε μια σημαντική σχέση για εμένα και γύρισα πίσω καθαρά για προσωπικούς λόγους. Ένιωθα την ανάγκη της στήριξης της οικογένειάς μου.
Ο πατέρας σου προσπάθησε ποτέ να σε αποτρέψει από το να μπεις στο χώρο;
Δεν ήθελε τα παιδιά του να δουλέψουν στη νύχτα. Δεν ήταν το καλύτερό του.
Ποια ήταν η δική του θέση για όλο αυτό που έζησες φέτος στη Eurovision;
Δεν ασχολείται με το θεσμό. Ήταν από την αρχή ικανοποιημένος και μόνο που έγραψα αυτό το κομμάτι. Του άρεσε πολύ. Μου είπε «αν δεν το τραγουδούσες στη Eurovision, θα το έλεγα εγώ».
Τα τελευταία χρόνια υπήρξαν πολλά δημοσιεύματα πως αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας.
Δεν ισχύουν. Ήταν όλα ψευδή. Τον θαυμάζω για το γεγονός ότι δεν ενδίδει ποτέ σε όσα γράφονται. Όπως και στην περίπτωσή μου τώρα με τη Eurovision. Δεν τον ενδιαφέρουν τα σχόλια που μπορεί να ειπώθηκαν. Είναι ένας πολύ δυνατός άνθρωπος που μένει στην ουσία.
Σε έχει στενοχωρήσει κάποιο δημοσίευμα;
Με ενόχλησαν όσα γράφτηκαν για την υγεία του. Είναι ασέβεια. Είναι ένας άνθρωπος που έχει δώσει πολλά στη μουσική, έχει σεβαστεί τον κόσμο και έχει αγαπηθεί. Όταν λοιπόν αποφασίζει να φύγει από το χώρο, τον ξεπροβοδίζεις έτσι;
Δημοσιεύματα που αφορούν την προσωπική σου ζωή σε έχουν ενοχλήσει;
Δεν πουλάω την προσωπική μου ζωή για να ακουστεί το όνομά μου. Όμως δεν κρύβομαι, ζω τη ζωή μου κανονικά.
Αυτή την περίοδο είσαι σε σχέση;
Όχι, είμαι μόνη μου.
Είναι όνειρό σου να κάνεις τη δική σου οικογένεια;
Είναι περίεργο γιατί, ενώ προέρχομαι από μια πολύ δεμένη οικογένεια, δεν ήταν στα παιδικά μου όνειρα να ντυθώ νύφη.
Παιδί θέλεις να αποκτήσεις;
Έχει κάνει ο αδελφός μου τέσσερα, οπότε σε ένα βαθμό το ζω. Δεν είναι άγχος και ούτε το σχεδιάζω, χωρίς να είμαι αρνητική. Είμαι της άποψης ότι πρέπει να σου προκύψει και όχι να το κυνηγήσεις.
Πρόταση γάμου σου έχουν κάνει;
Έχω φτάσει κοντά αλλά τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή που έγινε η συζήτηση θεώρησα ότι δεν ήταν κανείς από τους δυο μας έτοιμος για αυτό το βήμα. Μέχρι και σήμερα αναρωτιέμαι τι θα είχε συμβεί αν είχα αποφασίσει διαφορετικά.