Στη δήλωση ότι ο Πάνος Καμμένος, κάνει κουμάντο στην κυβέρνηση προχώρησε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης καθώς, όπως τόνισε, ο πρωθυπουργός επέλεξε να αποπέμψει τον Νίκο Κοτζιά που στηρίζει τη Συμφωνία των Πρεσπών αντί τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, που την καταπολεμά κάνοντας λόγο για τραγέλαφο στην Ελλάδα.
«Αυτό που ζούμε στην Ελλάδα είναι ένας τραγέλαφος. Ο κ. Τσίπρας έδιωξε τον κ. Κοτζιά, με τον οποίο συμφωνεί ως προς τη συμφωνία των Πρεσπών και την οποία θεωρεί εθνική επιταγή, και κράτησε τον κ. Καμμένο, ο οποίος είπε ότι θα καταψηφίσει τη συμφωνία όταν έρθει στη Βουλή», δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης σε συνέντευξή του στο ΣΚΑΪ.
«Ο Πάνος Καμμένος κάνει κουμάντο. “Έφαγε” τον κ. Φίλη, τον κ. Μουζάλα και τώρα, τον κ. Κοτζιά. Ο κ. Καμμένος δεν πρόκειται να φύγει από την καρέκλα, μέχρι την τελευταία ημέρα, γιατί ζει τη “μεγάλη” ζωή», ανέφερε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.
Σχολιάζοντας τη στάση του Αλέξη Τσίπρα ο Άδωνις Γεωργιάδης επισήμανε:
«Στη ζωή υπάρχουν και αρχές. Αν η μόνη σου αρχή είναι να κρατάς την εξουσία, θα καταπιείς τα πάντα. Αυτή είναι η περίπτωση του Αλέξη Τσίπρα. Για να κρατήσει την καρέκλα, όλες οι αρχές του πήγαν περίπατο».
Για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, ο Άδωνις Γεωργιάδης σημείωσε ότι «μετά την εξέλιξη στα Σκόπια, οι εκλογές έρχονται νωρίτερα. Ο ελληνικός λαός δικαιούται να ερωτηθεί για αυτή τη συμφωνία. Να γίνουν εκλογές πριν η συμφωνία των Πρεσπών έρθει στη Βουλή».