Ενημερωθείτε για τις τελευταίες εξελίξεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Εξερράγη το ηλεκτρονικό τσιγάρο και τυλίχθηκε στις φλόγες [vid]

Στο τρομακτικό βίντεο που κατέγραψαν οι κάμερες κλειστού κυκλώματος ασφαλείας έξω από το κλαμπ Toulouse φαίνεται ξαφνικά να τυλίγεται στις φλόγες ο Amine Britel ενώ μιλάει με άλλους καπνιστές. Δύο άντρες έσπευσαν να τον βοηθήσουν και να σβήσουν τη φωτιά ενώ ο Britel περιστρέφεται σε κατάσταση πανικού.
Στιγμές νωρίτερα κάπνιζε το ηλεκτρονικό του τσιγάρο και το έβαλε στην πίσω τσέπη του παντελονιού του. Ενώ έσβησαν οι φλόγες μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, ο Britel υπέστη σοβαρά εγκαύματα στο χέρι και την περιοχή του ισχίου. “Άκουσα κάτι σαν πυροτέχνημα αλλά 10 φορές πιο δυνατά. Μετά το σοκ της έκρηξης συνειδητοποίησα ότι είχα πάρει φωτιά” δήλωσε ο Γάλλος μάνατζερ για το περιστατικό που έλαβε χώρα στα τέλη Οκτωβρίου.
Εκτιμά ότι η ζεστή μπαταρία από το ηλεκτρονικό του τσιγάρο ήρθε σε επαφή με τα κέρματα στην τσέπη του και έτσι προκλήθηκαν σπινθήρες που προκάλεσαν την έκρηξη. Αν και δεν έχει αποκαλυφθεί ο κατασκευαστής της συσκευής, ο Britel επιβεβαίωσε πως ήταν από εταιρεία με έδρα στην Κίνα. Το περιστατικό στην Τουλούζη είναι από τα τελευταία μιας σειράς σοβαρών περιστατικών με ηλεκτρονικά τσιγάρα τα τελευταία χρόνια.

Total
0
Shares
Related Posts