Η εξαφάνιση του Lamanif «δεν είναι διαφημιστικό τρικ» καθώς «είχε προηγηθεί μία παράνομη συμπεριφορά» με τη δημοσιοποίηση «ροζ» βίντεο, δηλώνει η δικηγόρος του, Κική Πακιρτζίδου.

«Πρέπει να γίνει αντιληπτό ότι η εξαφάνιση αυτού του ανθρώπου, δεν ήταν ότι μία μέρα άνοιξε την πόρτα του και εξαφανίστηκε. Προηγήθηκε μία βίαιη εισβολή στην προσωπική του ζωή, δημοσιεύτηκε ένα βίντεο. Η διαδρομή όταν ανοίγει την πόρτα ο Λάμπρος και εξαφανίζεται, δεν είναι ένα διαφημιστικό τρικ, ένα καπρίτσιο, προηγήθηκε μία παράνομη, αξιόποινη συμπεριφορά. Υπήρχε μία διαδρομή αξιόποινη και καλά θα κάνουν να μην προσπαθούν να ακυρώσουν την εξαφάνιση αυτού του ανθρώπου. Είχε επιβαρυνθεί ψυχικά. Το βίντεο ήταν η κραυγή αγωνίας ενός ανθρώπου που δέχτηκε εκβιασμούς και απειλές για μεγάλο χρονικό διάστημα», τόνισε μιλώντας στο STAR η δικηγόρος του ράπερ Lamanif.

«Επειδή έχω ακούσει και έχω δει τις αναρτήσεις που έχουν γίνει, θέλω να πω με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο, ο Λάμπρος βρέθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου, σε ένα Δημοτικό, από άνδρες της ΕΛ.ΑΣ., όλες οι άλλες αναφορές, κακόβουλα σχόλια, δεν είναι αλήθεια. Η ΕΛ.ΑΣ. έκανε τη δουλειά της», τόνισε η κυρία Πακιρτζίδου.

«Θα κινηθούμε σε συνεργασία με την Ασφάλεια. Με μεγάλο ενδιαφέρον θέλω η Ασφάλεια να καλέσει τις αφέντρες να καταθέσουν και να δω αν θα παραμείνουν αφέντρες ή θα γίνουν δούλοι και να καταλάβουν ότι αυτοί που θέλουν να παίξουν έναν τέτοιο ρόλο δεν θα το καταφέρουν και θα μπει ένα stop και για άλλα παιδιά που μπορεί να πέσουν θύματα τέτοιων κυκλωμάτων», σχολίασε.

«Ο ράπερ δεν έχει καταθέσει ακόμα και θα υποβάλλουμε και αυτοτελή μήνυση εφόσον επικοινωνήσουμε με τον Λάμπρο και μας δώσει περισσότερα στοιχεία. Το μήνυμα είναι ότι δεν εξαφανίζουμε ανθρώπους για να υπάρχουμε εμείς», επεσήμανε η δικηγόρος.

«Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο»

Ο πατέρας του 24χρονου δηλώνει πως «μάθαμε το βράδυ παρακολουθώντας την εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, μόλις τελείωσε η εκπομπή, μας πήρε τηλέφωνο και μας είπε πως βρέθηκε».

«Να είναι όλα τα παιδιά του κόσμου καλά, όχι μόνο το δικό μου. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο», λέει ο πατέρας του ράπερ Lamanif και καλεί τους γονείς «να προσέχουν τα παιδιά τους, να είναι κοντά τους».