Την παραίτηση του προφορικά υπέβαλλε ήδη στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ο υφυπουργός παιδείας Κώστας Ζουράρις σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες.  Η επίσημη ανακοίνωση αναμένεται είτε εντός των επόμενων ημερών είτε αύριο καθώς σε εξέλιξη βρίσκεται και το εσωτερικό παζάρι για τον αντικαταστάτη του!

Εξαλος ο Πάνος Καμμένος τηλεφώνησε στον Αλέξη Τσίπρα

Το κλίμα για τον υφυπουργό παιδείας  βάρυνε επικίνδυνα από την ώρα που ο Δημήτρης Καμμένος βουλευτής Πειραιά βγήκε στον ΣΚΑΙ και ζήτησε την κεφαλή του Κώστα Ζουράρι για όσα υβριστικά είπε σε ραδιοφωνο της θεσσαλονίκης.
Στη συνέχεια και ενώ ξεσηκωνόταν σάλος υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία  του επικεφαλής των ΑΝΕΛ με τον κ. Ζουράρι και στη συνέχεια με Μέγαρο  Μαξίμου. Ο Πάνος Καμμένος  αξίωσε την αποπομπή του κ. Ζουράρι καθώς είχε ενημερωθεί πως μόνο στην επίσημη ιστοσελίδα των ΑΝΕΛ στη Θεσσαλονίκη υπήρξαν περίπου 12 χιλιάδες υβριστικά μυνήματα!
Ο κ. Ζουράρις δεν είναι βουλευτής των ΑΝΕΛ αλλά συνεργαζόμενος.
Οι επίμαχες δηλώσεις του 
Υπενθυμίζεται πως η εξέλιξη αυτή ηταν απόρροια των δηλώσεων του για με τους οπαδούς του Ολυμπιακού και του Άρη .
Στο παρελθόν είχε χρησιμοποιήσει επίσης ανάλογη φρασεολογία προκαλώντας πλήθος αντιδράσεων και  την οργή των φίλων του Ολυμπιακού.
Από τον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Metropolis 95.5 είπε παραφρασμένο με το δικό του λεξιλόγιο ένα γωστό υβριστικό σύνθημα των οπαδών του ΠΑΟΚ που αφορά τον Ολυμπιακό.
«Βουντού, βουντού, βουντού και μια καρφίτσα μαύρη, στο κατώτερο τμήμα του στεατοπυγικού μου συστήματος καθίσανε 10.000 γαύροι…», αναφώνησε πολλές φορές ο κ. Ζουράρις χωρίς ίχνος ντροπής όπως μπορείτε να ακούσετε στο ηχητικό απόσπασμα (η αναφορά στον Ολυμπιακό ξεκινά στο 28’30» και κορυφώνεται ένα λεπτό αργότερα).
Ωστόσο ο  Ζουράρις δεν έμεινε εκεί, καθώς σε ερώτηση του παρουσιαστή απάντησε με το εξής εκπληκτικό: «Ποιος τον γ@μ@ει τον Άρη;».