Πριν λίγο σας είχαμε ενημερώσει για την είδηση που φέρει γνωστό τραπερ να έχει σοβαρό τροχαίο με το πολυτελές αυτοκίνητο του στην παραλιακή.

Αρχικά έγινε γνωστό μέσα από δημοφιλή λογαριασμό στο instagram που ανεβάζει ειδήσεις σχετικά με τους trapers. Ωστόσο, πριν λίγο επιβεβαιώθηκε, ο Mad Clip ή αλλιως Πήτερ Αναστασόπουλος δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή.

Οι εικόνες που είδαν αρχικά το φως της δημοσιότητας δυστυχώς κάπως προμήνυαν την θλιβερή είδηση που ελπίζαμε να μην ισχύει (φυσικά δεν κοινοποιούμε καμία φωτογραφία).

Σύμφωνα με πληροφορίες ΙΧ αυτοκίνητο μάρκας Porsche ξέφυγε της πορείας του και προσέκρουσε σε κολώνα. Η πρόσκρουση ήταν τόσο σφοδρή με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί εντός του οχήματος και να χρειασθούν περίπου δύο ώρες οι Πυροσβέστες για να τον απεγκλωβίσουν. 

Καλό ταξίδι! Και από πλευράς μας θέλουμε να πούμε οτι ήταν ένα πρόσωπο που μόνο καλά λόγια είχαν να πουν όλοι, ήταν ιδιαιτέρα αγαπητό στη νεολαία και ανεξάρτητα εάν σε κάποιον άρεσε το είδος μουσικής που εκπροσωπούσε ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ μόνος του!