Η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου δήλωσε αμέσως μετά την απόπειρα βομβιστικής επίθεσης κατά του αντεισαγγελέα Ισίδωρου Ντογιάκου:
“Στο μόνο στο οποίο συμφωνούμε με αυτούς τους ανθρώπους, που έχουν οδηγό και Θεό τους την ωμή βία, είναι, ότι ο κόσμος μας μπορεί και πρέπει να αλλάξει σε πολλά επίπεδα. Σε αυτό που διαφωνούμε, όμως, με αυτούς κάθετα και οριζόντια είναι ο τρόπος που αυτό πρέπει να γίνει.”
Τα χαράματα σήμερα βρέθηκε εκρηκτικός μηχανισμός άθικτος έξω από το σπίτι του κ. Ντογιάκου, η κατασκευή του οποίου θυμίζει συνδεσμολογία της πρώτης γενιάς των Πυρηνων της Φωτιάς.
Θυμίζουμε ότι η τότε πρόεδρος του Αρείου Πάγου (και σημερινή σύμβουλος του Πρωθυπουργού) Βασιλική Θάνου είχε ασκήσει πειθαρχική δίωξη στον κ. Ντογιάκο, το αποτέλεσμα της οποίας ήταν ότι “τέλεσε το πειθαρχικό παράπτωμα της απρεπούς συμπεριφοράς, γιατί προσέβαλε το κύρος της Δικαιοσύνης και της πρόεδρου του Αρείου Πάγου, Βασιλικής Θάνου”.
Φήμες έφεραν τον κ. Ντογιάκο να είναι αυτός στον οποίον αναφερόταν το ηχητικό ντοκουμέντο που είχε δει το φως της δημοσιότητας και αποδιδόταν στον Αντώνη Σαμαρά ο οποίος φερόταν να δίνει οδηγίες για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής.