Τα νέα του καρφιά πέταξε ο Αντώνης Κανάκης στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.
Αφορμή στάθηκε το γεγονός πως την εβδομάδα που μας πέρασε ο Γρηγόρης φιλοξένησε στην εκπομπή του τον Βασίλη Τερλέγκα. Όταν ο τραγουδιστής ρωτήθηκε για κάποια λεπτά -πολύ σοβαρά θέματα- όπως η ομοφυλοφιλία, ο ίδιος έδειξε φανερά την ενόχλησή του με την συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων προκαλώντας έτσι τα αρνητικά σχόλια του κοινού.
Το βράδυ της Δευτέρας οι «Ράδιο Αρβύλα» παρά το ότι βρίσκονται στον ίδιο τηλεοπτικό σταθμό με τον Αρναούτογλου, εξέφρασαν την ενόχληση και την διαφωνία τους, με τον Αντώνη Κανάκη -προς έκπληξη όλων- να μη σχολιάζει τον Βασίλη Τερλεγκα, αλλά το επίπεδο και την παιδεία του Γρηγόρη Αρναούτογλου ή αλλιώς του πρώην κολλητού του φίλου.
«Είχαμε βέβαια και το γνωστό σκοταδισμό. Εμείς καταφέρναμε στην Ελλάδα του 2016, να κάνουμε τον σκοταδισμό late night show. Τα σκηνικά εύκολα μπορείς να τα αντιγράψεις, τον πολιτισμό και την παιδεία δεν μπορείς να τα αντιγράψεις», είπε.
Όπως ήταν φυσικό το απόσπασμα σχολίασε και η παρέα του Γιώργου και της Φαίης. Η φιλία του Γρηγόρη και του Αντώνη φαίνεται να εξελίσσεται σε κόντρα, αφού οι συνεργάτες του «Πρωινού», ισχυρίζονται πως ο Γρηγόρης ετοιμάζεται να δώσει την απάντησή του.