Εφιαλτικές στιγμές ζει ο Ντίνος Θεοδωρίδης, ο πρόεδρος της Ένωσης Συντακτών Ευρωπαϊκών Μέσων Ενημέρωσης, ο οποίος έχει χάσει τα ίχνη του 20χρονου γιου του, Νικόλα από τις 26 Νοεμβρίου.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Espresso, ο 20χρονος είχε αναχωρήσει αεροπορικώς από την Αθήνα με πρώτη στάση το Μιλάνο από εκείνη στην Κοπεγχάγη και έφτασε στην πόλη Άαλμποργκ της Δανίας.

Η σέχτα και το μυστηριώδες αεροπορικό ταξίδι

Η υπόθεση ωστόσο εξελίσσεται σε θρίλερ, καθώς ο πατέρας του 20χρονου φοβάται ότι ο γιος του έχει πέσει θύμα σέχτας, μία παραθρησκευτικής οργάνωσης, όπως εξομολογείται στην εφημερίδα «Espresso».

«Ο Νικόλας είναι ένα πολύ κλειστό και ντροπαλό παιδί. Περνούσε πολλές ώρες στον υπολογιστή κάνοντας chat και παίζοντας video games. Έκανε εκπαίδευση για να γίνει αεροσυνοδός και μας είχε πει ότι έχει εκπαίδευση στις 26 Νοεμβρίου στο Μιλάνο. Μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα της 26ης Νοεμβρίου με παίρνει τηλέφωνο και με ενημέρωση ότι έφτασε στο Μιλάνο. Ήταν η τελευταία φορά που μιλήσαμε. Την επόμενη μέρα τον καλώ ξανά και το είχε κλειστό. Είχε αφήσει ανοιχτά τα mails του στον υπολογιστή του. Έψαξα και βρήκα το εισιτήριο που είχε ως τελικό προορισμό το Άαλμποργκ της Δανίας. Καλώ την αεροπορική εταιρεία και μου λένε ότι η εκπαίδευση ήταν στις 12 Ιανουαρίου. Μου είχε πει ψέμματα! Πήρε τον χρόνο του για να εξαφανιστεί. Από το αεροδρόμιο της Δανίας μου επιβεβαίωσαν την άφιξή του στη χώρα, όχι και την αναχώρησή του. Οι Αρχές της Δανίας έδωσαν σήμα για την εξαφάνισή του».

Τα σενάρια είναι πολλά με τον πατέρα του να φοβάται ότι έχει πέσει θύμα σέχτας, καθώς όπως λέει στην Espresso οι αρχές της Δανίας θεωρούν ότι δεν υπάρχει εγκληματική ενέργεια.

Ο Ντίνος Θεοδωρίδης κάνει έκκληση στον γιο του να δώσει ένα σημάδι ζωής.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Θεοδωρίδης ήταν υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014 με τον Γιώργο Κουμουτσάκο.