Μάλλον ήθελε να σχολιάσει θετικά την στάση της Μάγδας Φύσσα όλο το διάστημα της δίκης, αλλά το αποτέλεσμα ήταν άκρως άστοχο!

Η δικαστική ρεπόρτερ του ΣΚΑΪ , Ιωάννα Μάνδρου, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του καναλιού «Σήμερα» και θέλοντας να επαινέσει την αξιοπρεπή στάση που είχε η Μάγδα Φύσσα δήλωσε ότι ήταν πάντα κόσμια παρά το γεγονός ότι ζει στο Πέραμα και προέρχεται από συγκεκριμένη κοινωνική τάξη!

Μάλιστα υποστήριξε ότι από τέτοια «κοινωνικά στρώματα δεν περιμένεις και τέτοιες συμπεριφορές» γιατί «οι άνθρωποι φοβούνται και εκφράζουν με διαφορετικό τρόπο την αντίστασή τους».

Τέλος κατέληξε στο πόσο «περιποιημένη» ήταν η Μάγδα Φύσσα λέγοντας στο υπόλοιπο πάνελ «Την είδατε καμία μέρα στη δίκη αχτένιστη;».

Αναλυτικά η τοποθέτηση της Ιωάννας Μάνδρου:

«Δεν είναι μία γυναίκα διανοούμενη που στέκεται μπροστά για τα ανθρώπινα δικαιώματα. Είναι μία γυναίκα που ζει στο Πέραμα. Είναι μία γυναίκα η οποία έχει έναν άνδρα ναυτεργάτη, που δούλευε όποτε είχε δουλειά, μια στη χάση και μια στη φέξη. Δηλαδή σε κοινωνικά στρώματα που δεν περιμένεις και τέτοιες συμπεριφορές, δηλαδή οι άνθρωποι και φοβούνται και εκφράζουν με διαφορετικό τρόπο την αντίστασή τους. Είδατε και πόσο κόσμια είναι και πόσο περιποιημένη είναι. Την είδατε καμία μέρα στη δίκη αχτένιστη;».